Блискучому і довгому здоровому волоссю заздрить багато хто. Одна дівчина зважилася і поділилася дуже цікавим секретом краси. Варто зазначити, що далеко не кожна жінка зможе досягти такого результату.

Так, як би це не було прикро — багато жінок роками доглядають за собою, пробують на собі величезну кількість косметичних засобів, а в результаті не бачать жодного прогресу. Про неймовірний рецепт "води краси" дівчина розповіла в одній із соціальних мереж.

Здорова шкіра та волосся, фото: sm-news
Здорова шкіра та волосся, фото: sm-news

Секретом вічної краси та молодості з нею поділилася одна знайома китаянка. Дівчина зізналася, що завжди мала пристрасть до натуральних засобів догляду за собою, тому одразу ж почала виконувати заповіти подруги. Та порадила їй щодня втирати в коріння волосся рисову воду, після якої потрібно обполіскувати волосся. Після такої процедури прискорюється ріст волосся, вони стають більш живими, а коса ніби набуває бажаної густоти. У цьому переконалася і сама красуня – її волосся незабаром наблизилося до ідеалу.

Коли у дівчини з'явилися проблеми зі шкірою, вона послухалася поради китаянки і вмивалася рисової водою щовечора перед сном. Від акне не залишилося і сліду, а шкіра стала такою матовою, що до неї не можна було не торкатися.

Популярні новини зараз
Заплатите від 17 000 до 51 000 грн: українців попередили про штрафи з 1 квітня Тарологиня розповіла, чи впораємося ми із російськими "Цирконами" Боргів не обібратися, якщо забудете про це: українцям нагадали про важливу процедуру Відвикайте від опалення: українців просять зробити це до вимкнення, щоб не постраждати
Показати ще

Здорова шкіра та волосся, фото: sm-news
Здорова шкіра та волосся, фото: sm-news

Готуємо "воду краси" - все дуже просто

Треба лише залити водою півсклянки рису і настоювати крупу близько двох діб. Потім необхідно закип'ятити воду, а після розвести двома склянками теплої води. Зберігати такий засіб можна довго, а його повинно вистачити як мінімум на кілька процедур. При бажанні, звичайно, засіб можна заготовлювати хоч щодня, оскільки настоювати воду можна і протягом кількох годин. Саме так і робить дівчина, яка розповіла іншим жінкам секрет своєї привабливості.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, Adidas почне виробляти спортивне взуття без шкоди екології.

Як повідомляв Знай.uа користь і шкода кави: правда і брехня про найпопулярніший напій на планеті.

Знай.uа писав, як очистити прибори і посуд від накипу в домашніх умовах: корисні поради та лайфхаки.