Місце лідера ОУН Степана Бандери в історії України має визначити час.

Про це заявив президент України Володимир Зеленський в інтерв'ю "Українській правді".

Зеленський уникнув прямої відповіді на запитання про своє ставлення до Степана Бандери, мотивуючи неоднозначністю цієї особистості.

Президент сказав, що не може обговорювати той час, коли не жив сам.

"У мене не може бути ставлення до таких людей, до таких подій за таких часів, про які ми з вами читаємо, але ми там не жили. Не може бути просто особистого ставлення", – зазначив він.

Популярні новини зараз
Пенсіонерам нарахують по 940 гривень надбавки: пощастить, як завжди, не всім Повинні з'явитися без повістки: кого чекають у ТЦК з 1 квітня "Нафтогаз" дав 9 днів: що потрібно зробити навіть якщо газ не споживаєте Переказ з картки на картку будуть жорстко контролювати: як можуть заблокувати картку
Показати ще

Володимир Зеленський, скріншот з відео
Володимир Зеленський, скріншот з відео

При цьому Зеленський, відповідаючи на питання, чи вважає він Бандеру героєм, сказав, що всі люди, які захищали незалежність України, є її героями.

"Я так думаю, що всі люди, які захищали незалежність України, – є її синами, є її дійсно героями. У нас від героя до ворога – один крок. Ви ж розумієте ставлення до історії Степана Бандери (на сході країни. – Ред.). Нема однозначності. Не треба, мені здається, провокувати українське суспільство і відповідати на ті запитання, на які має відповісти час", – додав президент.

В той же час Зеленський зазначив: "У нас від героя до ворога - один крок".

Президент підкреслив, що на сході України немає однозначності у ставленні до історії Бандери.

"Не потрібно, на мою думку, провокувати українське суспільство і відповідати на питання, на яке має відповісти час", - заявив Зеленський.

Обов'язково підпишись на наш канал у Viber, аби не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, Зеленський заявив, що збирався заразитися коронавірусом

Як повідомляв портал Знай.uа, рейтинг чинного президента України Володимира Зеленнського падає.

Також Знай.uа писав, що Володимир Зеленський заявив, що планує скасувати візи для іноземців, які відвідують Україну з туристичною метою.