В Україні створено унікальний музей, в якому опубліковано історії, що розповідають про досвід людей, які вчинили камінг-аут. Батькам найскладніше прийняти орієнтацію і ідентичність своїх дітей, і визнання цього – дуже складний момент для всіх сторін. Щоб нарешті почати будувати діалог у суспільстві, створений “Музей Прийняття”, в якому розповідаються історії батьків, які взяли орієнтацію своїх дітей.

ЛГБТ-пара, фото з відкритих джерел

Ідея створення музею полягає в тому, щоб батьки могли зануритись у внутрішній світ людей, які раніше потрапляли в такі ситуації, але зрозуміли, що будь-які забобони і стереотипи не можуть зруйнувати батьківську любов. На сайті будуть публікувати історії матерів і батьків про те, як вони дізналися про належність дитини до ЛГБТ, як прийняли цей факт, і в якийсь момент прийшло визнання, що це не створює ніяких бар'єрів у їх відносинах.

Хештег музею – #яприймаютебе. Це ті самі слова, які мріють почути діти, розкривши батькам свою приналежність до ЛГБТ. Тут кожна людина може розповісти свою історію або просто підтримати ЛГБТ-співтовариство.

Нагадаємо, футбольний клуб одягнеться в веселку з дитячого малюнка

Популярні новини зараз
Залишився тиждень: українці ризикують пропустити важливу процедуру Пенсіонерам дадуть знижку на продукти 20%: що потрібно взяти в магазин "Іди в Україну, ти, бл**ь, служи": розлючені українці накинулися на працівників паспортного столу в Польщі Українцям доступна нова грошова допомога: хто отримає понад 10 тисяч гривень
Показати ще

Як повідомляв портал Знай.ua Італія поділилася болючим досвідом карантину

Також Знай.uа писав, За гомофобію і сексизм - від 8 до 15 років: Рада готує гучний закон