У Львові українець купив собі упаковку йогурту з живими бактеріями. Все б нічого, але бактерії відчули свободу в "АТБ" на вулиці Вернадського. Банка з десертом стала справжньою планетою для бактерій, всю кришку покрило невідомою "волосистою" речовиною. Картина не найприємніша для апетиту.

Про це стало відомо завдяки новій публікації Telegram-каналу "Народний ревізор".

"Ось вже дійсно — живі бактерії. Чоловік купив йогурт ТМ "Фанні". Строки в порядку, ось тільки всередині живі бактерії явно добре влаштувалися і розрослися на поверхні кришки. По всій видимості, не дотримувався температурний режим зберігання кисломолочного продукту.", - підписали публікацію автори.

Також варто нагадати нашим читачам, що в Запоріжжі масове отруєння, лікарі давно такого не бачили. Таким чином, повідомляється, що протягом тижня, з 30 травня по 5 червня, у місті захворіло 57 мешканців, як мінімум. Найчастіше, причиною отруєння становили м'ясні продукти – у 17% випадках, далі, вони труїлися молочними виробами – 13%, і рибою – 2%. Про це повідомили в Запорізькому обласному центрі МОЗ України.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Популярні новини зараз
Червень принесе не лише тепло, а й гроші: хто отримає нову пенсію Твоєї бабусі потрібно лише 90 грн: найпростіші тарифи від Київстар, lifecell та Vodafone Потрібно встигнути: українцям, з квитанціями за світло на руках, назвали важливу умову Які електроприлади "тягнуть" найбільше - зараз це дуже важливо знати
Показати ще

Нагадаємо, десятки запорожан лягли під крапельниці через гидоти в тарілках - "обіймали унітаз" всією сім'єю.

Як повідомляв Знай.uа ексглава Мінкульту Білозір заявила, що її отруїли в Кабміні – "Я не могла ходити".

Знай.uа писав, не поспішайте викидати — таку "просрочку" ще можна їсти.