YouTube забанив нове відео духівника Наталії Поклонської. Він звинувачував Путіна в створенні "концтабору сатани" і "псевдопандемії". Так сильно горів, що навіть за океаном помітили.

Поклонська, фото: youtube
Поклонська, фото: youtube

26 травня на YouTube було опубліковано 22-хвилинне відео отця Сергія "Пандемія зневіри/НЕ ПРОПОВІДЬ". Свій виступ клірик починає з того, що "це не проповідь, а розмова з душею російського народу", далі він закликає відкривати храми, служити по-старому, без дезінфекції та протирання: "Як можна заразитися через лжицю від Христа? Не хула це на Духа Святого?". Від критики церковних властей Сергій перейшов до критики мирських керівників, зокрема, звинуватив голову правління Ощадбанку Германа Грефа в поширенні Каббали — «вчення про магію, чаклунстві, спілкуванні з бісами".

Раніше Єкатеринбурзька єпархія заборонила в служінні схиигумена Сергія — відомого уральського православного клірика, який заперечує епідемію коронавіруса і закликає виходити на вулицю.

Популярні новини зараз
Хто з українців залишиться без пільг у 2024 році Українцям готують тарифний удар після опалювального сезону Переказ з картки на картку будуть жорстко контролювати: як можуть заблокувати картку Готуйте документи: "Укрпошта" розпочинає виплати до 3 тисяч гривень
Показати ще

Відомо, що отець Сергій у минулому відбув покарання в одній з виправних колоній Нижнього Тагілу за вбивство і грабіж. Після звільнення з місць позбавлення волі він присвятив себе служінню Богу і в даний час вважається впливовим церковним ієрархом. Рік тому капітан російської олімпійської збірної з хокею Павло Дацюк передав монастирю свою золоту медаль чемпіонату світу з хокею 2012 року. Крім того, за неофіційними даними, Наталія Поклонська вінчалася в цьому храмі в 2014 році. Отець Сергій також вважається духівником депутата Держдуми, екс-прокурора Криму. Втім, ці відомості так ніколи і не були підтверджені.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, Гордон загіпнотизував Гіркіна і Поклонську на інтерв'ю – Кашпіровський навчив.

Як повідомляв Знай.uа невгамовна Поклонська знову увімкнула пропагандистську шарманку - "Відразу після замаху на життя...".

Знай.uа писав, Зеленського змушують закрити лігво кремлівських паразитів, замилюють очі просто в Україні.