Свободівець Ігор Мірошниченко звернув увагу на передвиборчі технології у переддень виборів мера Києва. Окрему увагу заслужив пісок Миколи Тищенка, яким зараз посилено засівають київські пісочники і соцмережі і який викликав бурхливу іронічну реакцію жителів столиці, повідомляє Знай.

"Цього разу Комарницький разом з очільником ОП Андрієм Єрмаком пхають на місце мера Києва Николай Тищенко. Однак, за розцінками ресторану «Велюр» пайки бабусям коштують дорого, тому тріо вирішило купувати виборців піском.

Сердито і дешево. Але багато. Зрештою, пісок для них взагалі безкоштовний, бо цілком ймовірно він крадений з майданчика ПАТ «Мостобуд» на вул. Промислова, 4.

пост у Facebook Ігоря Мірошниченка
пост у Facebook Ігоря Мірошниченка

Нагадаю, що півтора роки тому Київрада розірвала договір оренди земельної ділянки у понад 17 гектарів, на якій піскова мафія зберігала крадений пісок. Проте, пісок продовжують мити з Дніпра та вивозити з-під носа територіальної громади. А цей нелегальний майданчик взяли під свій контроль якраз згадані троє Комарницький, Єрмак і Тищенко.

Популярні новини зараз
Перерахунок пенсій з 1 травня: чого чекати стареньким Продасте за 8000 гривень: колекціонери влаштували полювання на особливі 5 копійок Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку Українцям виплатять по 10 800 гривень на особу: хто отримає нову допомогу
Показати ще

Вже з понеділка надсилатиму звернення до правоохоронних органів, щоб вони перевірили пісок, яким Микола Тищенко щедро засіває столичні округи. Чи законно він намитий, чи, бува, не крадений зі скандального майданчика Мостобуду", - пише Ігор Мірошниченко.

Колись Черновецький сів у крісло мера Києва нагодувавши столичних пенсіонерок продуктовими пайками. Одним з винахідників...

Geplaatst door Ігор Мірошниченко op Vrijdag 5 juni 2020

Нагадаємо, раніше Знай писав про те, що народний депутат від "Слуги народу" Микола Тищенко, який планує брати участь у виборах мера Києва, повідомив на своїй Facebook-сторінці про те, що на деякі дитячі майданчики у Святошинському районі столиці завезли пісок.

"Ми відреагували на звернення киян щодо відсутності піску на дитячих майданчиках і спільно з Керуючою компанією Святошинського району наповнили їх. І це тільки початок!", - написав нардеп.

Зараз Тищенко вдалося завезти пісок по 30 адресами, але він відзначає, що незабаром пісок з'явиться і на інших дитячих майданчиках.

Користувачі соцмережі відразу почали реагувати на піар-хід Тищенко. Багато сприйняли акцію як не найкращу передвиборчу рекламу і не вірили, що це реальна публікація. Крім того, в Facebook з'явилося безліч жартів і фотожаб на цю тему.

Як вам такий варіант?

Geplaatst door Собаки и коммуналка op Vrijdag 5 juni 2020

Також Знай повідомляв, що журналіст і політик Андрій Пальчевський вважає, що на Банковій нароблять багато помилок, якщо будуть підтримувати нардепа "Слуги народу" Миколи Тищенка на виборах голови столиці.

Таку заяву Пальчевський зробив в ефірі телеканалу "112 Україна", коментуючи новину про те, що Тищенко візьме участь в праймеріз на участь у виборах мера Києва.

"Ми прекрасно знаємо, що праймеріз ніякого не буде. Ну ми ж не ідіоти. От уявіть собі, а раптом проти керівництва партії та її головного керівника буде… буде людина, яка проти, чисто теоретично. Як ви думаєте, у нас праймеріз можливий, ну реально? Звичайно, немає. Буде прийнято рішення на Банковій", - сказав бізнесмен.