Президент Володимир Зеленський зобов'язаний виплатити штраф за порушення карантину під час відвідування кафе в Хмельницькому.

Про це глава держави заявив журналістам на брифінгу в Чернігові.

"Можна зняти маску, так краще чути, а то буде, як на Хмельниччині, випишуть мені штраф, і, в принципі, правильно зробили", - сказав Зеленський на початку підходу до преси.

Зеленський, фото Instagram
Зеленський, фото Instagram

У свою чергу на Facebook-сторінці прес-служби МВС з'явилася інформація про те, що адміністративні протоколи було складено на власника кафе і його відвідувачів: Зеленського, керівника Офісу президента Андрія Єрмака, його першого заступника Сергія Трофімова, головного санлікаря Віктора Ляшка, голову Хмальницкой ОДА Дмитра Габінета і мера Хмельницького Олександра Симчишина.

Популярні новини зараз
Пенсіонерам видадуть сертифікати на 400 гривень Хто з українців залишиться без пільг у 2024 році Жертвувати шлунком заради комуналки більше не доведеться: пенсіонерам призначать доплати Готуйте документи: "Укрпошта" розпочинає виплати до 3 тисяч гривень
Показати ще

Варто уточнити, що штраф за порушення карантину становить від 17 000 до 34 000 грн.

#Хмельницький: За фактом порушення карантинних обмежень поліцейські склали адмінпротоколи на власника та відвідувачів...

Geplaatst door МВС України op Woensdag 10 juni 2020

Обов'язково підпишись на наш канал у Viber, аби не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, 3 червня Зеленський під час робочої поїздки у Хмельницький з членами свого офісу відвідав місцеве кафе і випив там каву, хоча робота закладу на вхід відвідувачів була тоді заборонена.

Як повідомляв портал Знай.uа, Зеленський похвалився "елітним" життям президента – замість сцени Кварталу кортежі і вертольоти.

Також портал Знай.uа писав, що Зеленський сховався від злиденних пенсіонерів за стіною охорони – "Не Хмельницький, а лігво ворога?".