Президент Володимир Зеленський у середу, 10 червня, відвідав з робочою поїздкою Чернігів. Глава держави розмістив на своїй сторінці в соцмережі Instagram селфі біля міського фонтану і зазначив, що Чернігів – містичне і красиве місто, яке є магнітом для туристів.
Варто відзначити, що президент у цей раз не забув про правила карантину і позував біля фонтану в медичній масці.

"Кажуть, Чернігів – місто легенд. Дійсно – містичне, красиве і неймовірно привабливе. Справжній магніт для туристів", - зауважив Зеленський.

У коментарях українці поцікавилися у президента, коли той збирається саджати корупціонерів, адже весна вже пройшла.

"Коли вже садити когось будуть?", - запитали у Зеленського.

Популярні новини зараз
Зміна ціни на електроенергію: у НКРЕКП зробили заяву для споживачів Українцям готують тарифний удар після опалювального сезону Готуйте документи: "Укрпошта" розпочинає виплати до 3 тисяч гривень Нова смертельна хвороба набирає обертів - "корона" допомогла їй обійти імунітет
Показати ще

скріншот

Обов'язково підпишись на наш канал у Viber, аби не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, 3 червня Володимир Зеленський під час робочої поїздки у Хмельницький з представниками Офісу президента і головним санлікарем Віктором Ляшком відвідав місцеве кафе і випив там каву, хоча робота закладу на вхід відвідувачів була тоді заборонена.

Як повідомляв портал Знай.uа, Володимир Зеленський похвалився "елітним" життям президента – замість сцени Кварталу кортежі і вертольоти.

Також портал Знай.uа писав, що Володимир Зеленський сховався від злиденних пенсіонерів за стіною охорони – "Не Хмельницький, а лігво ворога?".