Терористичні організації ДНР і ЛНР, мабуть, так прагнуть повернутися в Радянський Союз, що вирішили повністю відмовитися від сучасних технологій. Через пандемію коронавіруса в самопроголошених псевдореспубліках також введено карантин, і проводиться регулярне вимірювання температури тіла бойовиків. Однак методи для цього використовуються “дідівські”.

Фото STYLER


Відомий український блогер Анатолій Штефан Штірліц опублікував на каналі ролик з одного з пропагандистських каналів, де показано, як саме проходить контроль температури в терористичних військах. Для цього використовуються звичайні ртутні термометри.

В цей час весь цивілізований світ вже перейшов на цифрові скринеры, які визначають температуру за секунду.

Популярні новини зараз
ПриватБанк без розбору блокує платежі українців: покупки перетворилися на "лотерею" Пенсіонерам дадуть знижку на продукти 20%: що потрібно взяти в магазин Астролог назвав точну дату закінчення війни – надії на 2024 рік були марними Залишать голими та босими: комунальники пообіцяли "не райдужну перспективу" всім боржникам
Показати ще


Очевидно, в ДНР так проводиться повне занурення в Радянський Союз. Поки всі цивілізовані люди користуються новітніми технологіями, терористи в поривах ностальгії використовують давно застарілі градусники. Напевно, температуру ними вимірюють до вечора. Мабуть, якщо ДНР вирішить налагодити власне виробництво, першими на конвеєр встануть чорно-білі телевізори і “Запорожці”.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, на Донеччині бійці ВСУ сповна поквиталися з найманцями за пораненого товариша

Як повідомляв портал Знай.uа, на Донбасі російські окупанти готують примусову евакуацію місцевих жителів

Також Знай.uа писав, українські танкісти показали всю свою міць на військових навчаннях