Генеральний прокурор України Венедіктова Ірина заявила, що вже 11 червня прокуратура підготує і подасть клопотання до суду про обрання запобіжного заходу для колишнього президента України – Петра Порошенка. Венедиктова зазначила, що вручити повістку Порошенко так і не вдалося. Колишній президент… Просто втік від прокурорів, які повинні були вручити йому документ.

Однак Венедиктова зазначила, що Порошенко був повідомлений про необхідність з'явитися для дачі свідчень у прокуратуру у присутності свідків. За законом, це прирівнюється до отримання повістки. Венедиктова заявила, що завтра суд обере для Порошенка запобіжний захід, і тепер його потрібно буде допитати вже в якості підозрюваного.

Офіс Генеральної прокуратури вирішив додати і трохи гумору справі Порошенко. Прокурори опублікували відео, в якому колишній президент України тікає від них. Причому прудкості Петру Олексійовичу в його-то роки не займати.

Популярні новини зараз
Якщо на гривню більше – субсидію не отримаєте. Який дохід повинен бути для пільги Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати Червень принесе не лише тепло, а й гроші: хто отримає нову пенсію Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, генпрокурорка Венедиктова заявила, що садить українських корупціонерів кожен день

Як повідомляв портал Знай.uа, Венедиктову звинуватили в спробі врятувати від кримінальної відповідальності екс-заступника глави НБУ часів Януковича.

Також Знай.uа писав, Венедиктова оскандалилася на 9 травня з піснею путінських посіпак