Як виявилося, в Україні до 2021 року продовжують мораторій на підвищення податкового навантаження, проте з нового року ставки можуть знову зрости.

Український уряд відмовився від підвищення податків та зборів в поточному році. Про це стало відомо завдяки повідомленню міністерства економіки, торгівлі і сільського господарства України.

Сплата податків, скріншот: YouTube
Сплата податків, скріншот: YouTube

Повідомляється, що державна програма стимулювання економіки для подолання негативних наслідків COVID-19 передбачає мораторій на збільшення ставок податків і зборів до 2021 року.

Сплата податків, скріншот: YouTube
Сплата податків, скріншот: YouTube

Популярні новини зараз
Пенсіонери отримають підвищену пенсію: які умови Якщо на гривню більше – субсидію не отримаєте. Який дохід повинен бути для пільги Що насправді роблять контролери з вашими лічильниками: чого боятися, а чого не варто Оля Полякова дізналася, що вагітна після розлучення: як насправді з'явився Буряковський
Показати ще

"Кабмін відмовився від підвищення податків і зборів у поточному році. Його програма стимулювання економіки для подолання негативних наслідків COVID-19 передбачає мораторій на збільшення ставок та зборів до 2021 року.", - повідомляє Telegram-канал Инсайдер.uа.

Також варто нагадати нашим читачам, що в Службі зайнятості детально розповіли, як ФОПам без найманих працівників отримати компенсацію по частковому безробіттю у зв'язку з карантином. Стосується це тільки тих ФОПів, які сплатили єдиний соціальний внесок. Про це повідомляє Державна служба зайнятості.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, вирулимо з кризи без втрат: 8 лайфхаків, як зберегти сімейний бюджет.

Як повідомляв Знай.uа в ЗМІ розповіли про атаку "рейдерів в погонах" на найбільший завод з виробництва снеків в Україні.

Знай.uа писав, спростовано міф про Велику Китайську стіну - було призначено не тільки для захисту.