Екс-глава Міністерства Закордонних справ України Леонід Кожара знову опинився під вартою. Про це повідомляє Telegram-канал Klymenko Time. За наявними даними, Київський апеляційний суд скасував рішення суду, раніше снизившему йому заставу з 14 до 2 мільйонів гривень.
Раніше Ексміністр вніс 2 мільйони гривень і подався додому. Але тепер, якщо Леонід Кожара хоче залишатися вдома, йому знадобиться сума в сім разів більше.

Леонід Кожара: біографія і досьє, компромат, скріншот із Фейсбук
Леонід Кожара: біографія і досьє, компромат, скріншот із Фейсбук

Наголошується , екс-міністра закордонних справ України підозрюють в умисному вбивстві колишнього керівника телеканалу "Інтер", бізнесмена і його друга Сергія Старицького. Він помер від вогнепального поранення в будинку екс-міністра, після спільних посиденьок у лютому 2020.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Популярні новини зараз
Вже у червні отримають більше: пенсіонерам нагадали важливий нюанс – як добитися перерахунку Гороскоп на тиждень 6-12 травня для всіх знаків Зодіаку: труднощі Близнюків, союзники Скорпіона та успіхи Риб Платити по 2,64 грн за кВт будуть не всі: якими будуть травневі платіжки за світло Платіжки за травень не порадують: постачальник газу підвищив тариф
Показати ще

Нагадаємо, в будинку екс-глави МЗС Кожари знайшли застреленого чоловіка, - полиция

Як повідомляв портал "Знай.uа" син соратниці Януковича звів рахунки з життям, що відомо.

Також Знай.uа писав, Польща кардинально змінює міграційну політику, працівникам час збирати валізи