На Донбасі російські окупанти вчергове порушили режим припинення вогню та підступно атакували позиції українських героїв поблизу Павлополя. Зокрема, бойовики використали безпілотник та скинули на голову військовослужбовців гранату.

Про це повідомили на офіційній Facebook-сторінці операції Об'єднаних сил.

"Російсько-окупаційні війська вчергове обстріляли наших захисників поблизу населеного пункту Павлопіль. Противник з безпілотного літального апарату скинув гранату (ймовірно ВОГ-17) над позиціями Об’єднаних сил", - йдеться в повідомленні.

Військові, фото: Міноборони
Військові, фото: Міноборони

Відтак, як відзначається, в результаті цього підступного маневру з боку окупантів, один український воїн постраждав – його госпіталізовано до лікарні.

Популярні новини зараз
В Україні з’явився новий вид пенсій: отримати може кожен, але доведеться поділитись У коханні чекають справжні випробування: яким знакам зодіаку краще забути про стосунки Через це пройдуть всі чоловіки: українцям підготували нове правило Чергуватимуть представники ТЦК: де українцям тепер можуть вручити повістку
Показати ще

"Внаслідок вибуху один український військовослужбовець отримав поранення. Воїна оперативно доставлено до лікувального закладу, де йому було надано належну медичну допомогу. Такі підступні дії ворога не залишилися безкарними. Підрозділи Об’єднаних сил, використовуючи наявні вогневі засоби, дали загарбникам адекватну відповідь", - наголосили військові.

Скріншот допису

Обов'язково підпишись на наш канал у Viber, аби не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, на Донбасі бійці ЗСУ сповна поквитались з найманцями за пораненого товариша

Як повідомляв портал Знай.ua, на Донбасі російські окупанти готують примусову евакуацію місцевих жителів

Також Знай.ua писав, українські танкісти показали всю свою міць на військових навчаннях