Весілля - річ дуже серйозна, яку треба суттєво обдумати. Що може бути гірше, ніж пов'язати своє життя з чужою і злою людиною? Саме перед таким ризиком опинилася Галя (ім'я змінено - Знай.ua): її наречений був несправедливий до неї та її батьків, тому дівчина знайшла в собі сили закінчити нездорові стосунки. Проте вона заплатила за це певну жертву - втратила своє довге розкішне волосся. На щастя, втрачене волосся відростає.

Історію Галі розповідає ресурс SM News.

Батько Галини та її наречений Єгор мали конфлікти вже з самісінького знайомства: у них були зовсім різні погляди на життя, обидва були вперті і не вміли поступатися в суперечках. Однак сварка, яка відбулася незадовго до запланованої церемонії, була особливо серйозною: чоловіки ледь не побилися. Після цього Єгор став вимагати, щоб батьків Галі на весіллі не було.

весілля, скріншот із відео
весілля, скріншот із відео

На всі умовляння майбутньої дружини Єгор відповідав відмовою. На їхній останній зустріч він з усмішкою сказав, що Галина може покликати батьків тільки за однієї умови: якщо вона пострижеться налисо. Ті, хто сидів поруч з ним друзі розсміялися: це було знущання з боку Єгора.

Популярні новини зараз
Росія готується до масштабного наступу: коли чекати нової атаки Абоненти збунтувалися проти "Київстар": не хочуть доплачувати за гігабайти, якими не користуються Відвикайте від опалення: українців просять зробити це до вимкнення, щоб не постраждати Готуйте документи: "Укрпошта" розпочинає виплати до 3 тисяч гривень
Показати ще

Однак вже за декілька годин Галя повернулася і шокувала усіх новою зачіскою - дівчина була зовсім лисою. Стався страшний скандал. Єгор кричав, що наречена божевільна, як і її батьки. Дівчина в сльозах вибігла на вулицю і зловила таксі.

Вже у машині Галя подзвонила нареченому і сказала, що не піде за нього заміж. Після цього вона подзвонила батькам і все розповіла. На серці в жінки стало легше, а за волоссям вона зовсім не сумувала - це дуже маленька ціна за врятовану долю.

Обов'язково підпишись на наш канал у Viber, аби не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, Наречений побачив наречену наживо в день весілля і втік – чого злякався недочоловік.

Як повідомляв портал Знай.ua, "Гірко" по-львівськи: як святкували весілля на Галичині у давнину, топ найяскравіших традицій.

Також Знай.ua писав, Весілля закінчилося поїданням нареченої, дивна історія про арабського мільйонера.