У Києві місцевий чоловік проник на територію резиденції іноземного посла та поцупив його автомобіль. Але без курйозів не обійшлося – зловмисник не впорався з керуванням та втрапив у ДТП.

Про це повідомляє відділ комунікації поліції Київської області.

Як відзначається, близько 9-ї години до столичної поліції надійшло повідомлення про те, що невідомий заволодів іномаркою із резиденції іноземного посла на вулиці Гончарній, що у Подільському районі.

Вже на місці правоохоронці встановили, що незнайомець перестрибнув через паркан, викрав із резиденції посла Південно-Африканської Республіки, як пише низка українських ЗМІ, ключі та запустив двигун позашляховика "Mitsubishi Pajero". Далі зловмисник машиною на ходу зніс ворота та поїхав у невідомому напрямку. А вже на Андріївському узвозі він потрапив у ДТП та втік, залишивши авто.

Фото з місця злочину

Популярні новини зараз
Погрожують відключенням та вимагають гроші: українці скаржаться на терор "газовиків" Перерахунок пенсій з 1 травня: чого чекати стареньким Готуйте гаманці: скільки доведеться платити за електрику та газ з 1 травня Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей
Показати ще

"Завдяки оперативному реагуванню та злагодженим діям поліцейських службовий собака взяв слід, завдяки чому угонщика затримали поблизу автівки. Ним виявився місцевий мешканець, 1999 року народження, який за зовнішніми ознаками знаходиться у стані сп’яніння. На місці працюють поліцейські і документують цей злочин", - йдеться в повідомленні.

Наразі зловмисника затримано та розпочато кримінальне провадження за ч. 2 ст. 289 (Незаконне заволодіння транспортним засобом) Кримінального кодексу України.

Фото затриманого

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, раніше У Києві натовп голих хлопців потрусила причандалами - зате в масках

Як повідомляв портал Знай.uа, в мережу виклали відеозапис бійки харківських підлітків.

Також портал Знай.uа писав, що в Прилуках продовжує гриміти справу про смерть 14-річного школяра Дениса Чаленко.