З енергопостачанням в радянських “панельках” вічна біда. Там замкне, то там місцевий алкоголік Вася кабель зріже. Тому мешканці таких будинків часто змушені сидіти без електрики. Однак це ж нудно! І генератор в таку квартиру не поставиш! Однак оригінальний вихід знайшов якийсь житель сонячної Одеси. Так-так, саме сонячної, це важливо.

Фото з Telegram

Мережу облетіли фотографії, зроблені в одному із спальних районів Одеси. Класичний, нічим не примітний район, радянська “панелька”, на яку ніхто не звертає уваги, і раптом… Сонячні панелі! Прямо на стіні будинку! Розумні люди дійсно знають, як максимально використовувати простір. Вони ж, коли купували квартиру, за все платили, і за зовнішні стіни!

Фото з Telegram

На жаль, ім'я генія невідомо. Однак його винахідливості варто віддати належне. Адже крім всього іншого, він не тільки забезпечує квартиру, але, можливо, і заробляє, оскільки в Україні діє “зелений тариф”. Ось що таке використовувати корисну площу по-максимуму.

Популярні новини зараз
ПриватБанк без розбору блокує платежі українців: покупки перетворилися на "лотерею" Реформи і прозорість: експерт розповів, чого вимагають США від України за свою допомогу Залишився тиждень: українці ризикують пропустити важливу процедуру Доїхати на роботу і назад – вже не по кишені: проїзд у маршрутках дорожчає
Показати ще

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше.

Нагадаємо, що експерти назвали топ найпопулярніших браузерів за лютий 2020 року. Звичайно ж, з великим відривом у лідерах залишається Google Chrome, але ось на другому місці несподівано з'явився Microsoft Edge, які раніше був потрібен тільки для скачки інших браузерів.

Як повідомляв Знай.иа, оновлення iOS 13.4 виявили згадка про iPhone 9. Судячи за інсайдерською інформацією, смартфон покажуть публіці вже найближчим часом. Якщо бути точним, то анонс нібито запланований на 15 квітня.

Також Знай.иа повідомляв, що компанія Microsoft запатентувала унікальний смартфон відразу з трьома екранами. Правда, останній з них не такий вже і функціональний, але точно сподобається публіці.