З якими тільки пригодами не стикаються працівники дорожньо-патрульних служб. Погоні за порушниками, знешкодження злочинців, в тому числі і збройних – це вже банальність. Зате в Росії стався дійсно оригінальний випадок, якого поліцейські, швидше за все, у своїй практиці ще не пам'ятають.


Патрульні помітили ВАЗ 2101, який підозріло “виляв” по дорозі. Зупинивши машину, поліцейські виявили, що водій п'яний. Проте в автомобілі виявилася несподівана знахідка. Другим пасажиром опинився… Удав на ім'я Кокаїн. При цьому п'яний чоловік, очевидно, вирішив відбиватися від поліції будь-якими доступними способами. На жаль, змії не пощастило опинитися під рукою.

З іншого боку, удав виявився вдалим, адже вдарити їм кого-небудь з поліцейських п'яний господар так і не зміг. Він був настільки п'яний, що після замаху просто вивалився з машини. Змій повернувся в автомобіль, де патрульні його закрили. П'яного господаря затримали.

Нагадаємо, Marvel Studios планує представити Sera, першого трансгендерної персонажа Marvel, під час першого сезону "Локі" Disney +.

Популярні новини зараз
Комунальники масово подають до суду на неплатників: яка заборгованість вважається критичною Перерахунок пенсій з 1 травня: чого чекати стареньким За інтернет можна не платити: як скористатися новою послугою Штрафи від 3,5 тисяч гривень: "Газмережі" попередили власників газових плит та колонок
Показати ще


Як повідомляв портал "Знай.uа" у 1808-му році у Франції, коли серед паризької знаті повсюдно побутувала мода на повітряні кулі, відбулася унікальна дуель.

Також "Знай.ua" писав, чому люди люблять вживати в їжу гострі страви вже кілька тисяч років?