Міністерство закордонних справ викликали посла України в Грузії Ігоря Долгова після заяви голови Виконавчого комітету реформ Міхеїла Саакашвілі. Про це розповіла у коментарі Суспильному речник МЗС України Катерина Зеленко.

"На порядку денному розмови серед іншого були питання подальшого розвитку стратегічних українсько-грузинських відносин у всіх сферах, що становлять обопільний інтерес. Зокрема, мова йшла про перспективи розвитку "Східного партнерства", епідеміологічну ситуацію в Україні та Грузії і взаємодію двох держав у питанні повернення громадян на Батьківщину", - зазначила Зеленко.

Міхеіл Саакашвілі, скрін з відео
Міхеіл Саакашвілі, скрін з відео

Колишній президент Грузії Міхеїл Саакашвілі заявив: "Я не збираюся спокійно дивитися на руйнація та остаточне знищення Грузії. Я дійсно буду на передній лінії боротьби".

Для роз'яснення і консультації в МЗС Грузії викликали українського посла з-за побоювань спроб втручання Саакашвілі в грузинську політику, пояснив глава МЗС Грузії Давид Залкалиани.

Популярні новини зараз
Потрібно встигнути: українцям, з квитанціями за світло на руках, назвали важливу умову Які електроприлади "тягнуть" найбільше - зараз це дуже важливо знати Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей
Показати ще

"Саме про це ми попереджали наших українських колег — людина, призначена на одну з високих посад, що знаходиться в розшуку, якого грузинське правосуддя хоче притягнути до відповідальності чотирьох незалежних справах, продовжує втручатися у внутрішню політику Грузії. Природно, заява, яку ми почули вчора, є прямим втручанням у внутрішні справи іншої країни і прямим втручанням громадянина України у процес виборів", - заявив Залкалиани.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, Саакашвілі сказав, хто врятує українську економіку.

Як повідомляв Знай. ua, темпераментний Саакашвілі зірвався на відеоконференції

Також Знай. ua писав, що евробляхеры здивовані новиною про "20 % від Саакашвілі".