13 червня на території України очікується дощова погода, місцями можливі грози. При цьому буде дуже спекотно – середня температура повітря становитиме +27 +29 градусів.

Синоптик Наталка Діденко на своїй Facebook-сторінці попереджає, що дощову погоду не тільки в Україні, але і у всій Європі спровокували циклони Nadine, Оctavia 1 і Octavia 2.

Згідно з її прогнозом, в цей день західні дощі накриють більшість областей країни. Вітер дутиме з півночі, а його швидкість складе 7–12 метрів на секунду.

погода в Україні, фото pxhere
погода в Україні, фото pxhere

Температура повітря складе перед північним фронтом (більшість областей) +30 +36 градусів, а за фронтом (західні регіони) – +20 +25 градусів.

Популярні новини зараз
Додаткова підтримка пенсіонерів: нова виплата 944 грн на місяць ПриватБанк зарахує на карти українців від 250 до 25 000 гривень: кому пощастить Таких цін не бачили давно: скільки доведеться заплатити за курячі та перепелині яйця Не 3,5 і навіть не 4 грн за кВт: українцям назвали "справедливий" тариф на світло
Показати ще

У Києві в суботу буде сонячно, ближче до вечора можливий дрібний дощ. Стовпчики термометрів у столиці покажуть до +30 +32 градусів. Температура води в Дніпрі вже становить +20 градусів.

Циклонічна система з циклонами Nadine та Оctavia 1 з Octavia 2 рулитимуть погодою у більшості країн Європи. 13-14...

Geplaatst door Наталка Діденко op Vrijdag 12 juni 2020

Обов'язково підпишись на наш канал у Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, на початку червня прийде спека, але вона зміниться різким спадом температури. І такі температурні гойдалки українці будуть відчувати все літо.

Як повідомляв портал Знай.uа, для людства найближчі п'ять років стануть найспекотнішими за весь період спостереження.

Також портал Знай.uа писав, що червень 2020 буде зовсім не таким, як всі очікують – офіційний прогноз погоди від Укргідрометцентру.