Майбутній президент Франції закохався в свою вчительку, коли йому було всього 16 років. Не збентежило молодого юнака те, що кохана більше годиться йому в матері.

Всі подробиці цього роману можна дізнатися з книги "Бріжит Макрон, відверто".

Дружина президента Франції з'явилася на світ в Ам'єні в родині кондитера. Сім'я була багатодітною.

Маленька Бріжіт (на колінах у матері) з батьками, братами і сестрами
Маленька Бріжіт (на колінах у матері) з батьками, братами і сестрами

Красива дівчинка з блакитними очима чимось нагадувала Бріжит Бардо. Деякі знайомі часто говорили їй про це.

Бріжит в день першого причастя
Бріжит в день першого причастя

Дівчина доить рано (в 21 рік) стала дружиною успішного банкіра. Вона подарувала чоловікові трьох дітей. Незважаючи на троє пологів, Бріжит залишилася такою ж стрункою, якою була в молодості. Якось знаменитий і відомий у всьому світі кутюр'є Карл Лагерфельд сказав, що таких ніг, як у мадам Макрон, немає більше ні в кого в усьому Парижі.

Популярні новини зараз
Такої катастрофи українці не бачили 230 років: що відбувається з народжуваністю на фоні війни "Київстар" попередив українців про небезпеку: що треба знати Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну Що насправді роблять контролери з вашими лічильниками: чого боятися, а чого не варто
Показати ще

Бріжит Озьєр зі своїм первістком, 1975 р.
Бріжит Озьєр зі своїм первістком, 1975 р.

Познайомився майбутній президент зі своєю дружиною в коледжі. Він навчався разом з донькою Бріжит. Дівчинка і розповіла мамі про свого незвичайного однокласника. Вона була вражена його ерудицією. Складалося враження, що Еммануель знає про все на світі. Крім цього, молодий 16-річний хлопець складав вірші і займався музикою. Юнака в коледжі називали вундеркіндом за його ерудицію і широкі пізнання в різних областях.

Бріжіт викладала в коледжі французьку і латинську мови. Також вона організувала театральний гурток. Еммануель записався в гурток і відразу ж звернув увагу на симпатичну вчительку, якій на той момент було 40 років. Непомітно для себе Макрон закохався у педагога.

Бріжит Озьєр (в центрі) з колегами-викладачами
Бріжит Озьєр (в центрі) з колегами-викладачами

Не тільки він відчував почуття до своєї вчительки. Кілька хлопчаків так само, як і Еммануель, мріяли про Бріжит. Вона подобалася тим, що вміла знайти спільну мову з хлопцями. Ще вчителька відрізнялася почуттям гумору і ніколи не лізла за словом в кишеню.

Щоб частіше бачитися з Бріжит, Еммануель записувався на додаткові уроки. Йому подобалося розмовляти з вчителькою. У них було багато спільного.

Батьки юнака помітили підвищений інтерес сина до літератури і драматичного мистецтва. Тому вони вирішили відправити сина в Паризький ліцей. Перед самим від'їздом Еммануель безпосередньо зізнався вчительці в почуттях і сказав, що вона все одно стане його дружиною.

Під час навчання в Парижі Макрон спілкувався з Бріжит по телефону. Вони могли розмовляти не одну годину, і це їм не набридало. Коли ж Еммануель став повнолітнім, вони почали зустрічатися. Бріжит сама приїжджала в Париж до юнака, придумуючи для чоловіка різні приводи.

Коли про роман вчительки й учня стало відомо, їм довелося пережити багато негативу на свою адресу. Друзі та родичі не змогли зрозуміти пару з такою різницею у віці. Що стосується чоловіка, то він пішов з дому і не міг пробачити дружині. Він навіть розлучення не давав Бріжит. Тому 10 років вона і Еммануель були разом, але в їхніх стосунках не було визначеності.

Весілля Бріжит і Еммануеля Макрона, фото-колаж
Весілля Бріжит і Еммануеля Макрона, фото-колаж

Макрон хотів, щоб Бріжит стала його законною дружиною. Це стало можливим, коли вона розлучилася з чоловіком. Тоді вони одружилися. На церемонію прийшли діти Бріжит. Вони змирилися з вибором матері. За це Еммануель Макрон подякував їм, тому що далеко не всі змогли прийняти їх не зовсім звичайну пару.

Люди, які близько спілкуються з сім'єю Макронів, кажуть, що вони просто створені одне для одного. А 24 роки різниці видно тільки в перший момент, потім про неї просто забуваєш. Це дуже гармонійна і любляча один одного пара.

Бріжит і Еммануель Макрони
Бріжит і Еммануель Макрони

Бріжит і Еммануель Макрони
Бріжит і Еммануель Макрони

Обов'язково підпишись на наш канал у Viber, аби не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, 66-річна дружина президента Франції Еммануеля Макрона Бріжит зробила пластичну операцію, щоб омолодити обличчя

Як повідомляв портал Знай.ua, Олена Зеленська підкорила дружину Макрона

Також Знай.ua писав про стиліста дружини Макрона