Зеленського будуть судити, що світить президентові України

Суд за відвідування Володимиром Зеленським кафе у Хмельницькому призначено на 19 червня. Про це повідомив головний санлікар Віктор Ляшко. За його словами, відбудеться суд за фактом порушень правил карантину Зеленським і Ляшко. Їм загрожує штраф мінімум в 17 тис. грн. Про це Ляшко сказав в ефірі радіо "НВ".

Володимир Зеленський, фото: president.gov.ua
Володимир Зеленський, фото: president.gov.ua

Президенту України та головному санітарному лікарю за відвідування кафе під час робочого візиту в Хмельницькому 3 червня світить штраф у розмірі 17. тис. грн за фактом порушення карантину.

Не відходячи від каси – українцям хочуть дозволити реєструвати авто прямо в салоні

Популярні новини зараз
Подивися уважно у трудову книжку: через ці "записи" українці залишаються без пенсії Клієнти Monobank залишаються без грошей: доступ до рахунку закривають без попередження Нові правила передачі показників та оплати послуг: газовики попередили про зміни Зібрав долари на "чорний день" - отримай штраф: в Україні змінилися правила зберігання валюти
Показати ще

У Міністерстві внутрішніх справ України запропонували автосалонам закупити спеціальне обладнання, яке передбачає реєстрацію автомобілів і мотоциклів просто в салоні під час покупки.

Машина, фото з вільних джерел
Машина, фото з вільних джерел

Як наголошується, в даному "експерименті" можуть взяти участь близько 416 українських автосалонів. Для цього вони повинні будуть укласти угоду з головним сервісним центом МВС на реєстрацію транспортних засобів.

США Британія, Туреччина і не тільки готові прийняти українців

Міністр інфраструктури України Владислав Криклій назвав країни, які будуть приймати українців з 15 червня. Про це він написав на своїй сторінці в Facebook.

Авіаперельоти, скріншот: YouTube
Авіаперельоти, скріншот: YouTube

"Продовжуємо відновлювати нашу авіацію! Сегодня Уряд своїм рішенням відкрив пункти пропуску в аеропортах України дозволила в'їзд для низки іноземців, які не є громадянами країн зі значним поширенням Covid-19 і не перебували на території таких держав протягом останніх 14 днів. Ці зміни дадуть можливість відновити роботу підприємств авіаційного транспорту та налагодити міжнародне повітряне сполучення.", - йдеться в повідомленні", - Владислав Криклій.

МВФ спрогнозував кризу в Україні до 2023-2024 років

Номінальний ВВП України в цьому році скоротиться до 3,908 трлн грн, або $130,3 млрд – це виводить на середньорічний курс 30 грн за 1 долар.

Прогноз Міжнародного валютного фонду опублікований в їх матеріалах у зв'язку з виділенням Україні нового траншу, передає Інтерфакс-Україна.

Повідомляється, що в 2019 році ВВП України виріс до 3,975 трлн з 3,561 трлн в 2018 році, а в доларах – до $154,7 млрд з $130,9 млрд при зміцненні середньорічного курсу гривні до 25,7 грн за 1 долар з 27,2 грн за 1 долар.

У Києві встановили перші охолоджуючі рамки

Київ рятується від спеки - у столиці з'явилися перші охолоджуючі рамки.

Знайти водяні "портали" можна в декількох парках Києва.

У Києві запрацювали охолоджуючі рамки, які зазвичай виставляють у парках і скверах за сильну спеку.

освіжаючі рамки в Києві
освіжаючі рамки в Києві

Працівники жкг підприємства з утримання зелених насаджень (КП УЗН ) Дніпровського району вже встановили чотири таких рамки на території своїх парків - два в парку Перемога. Також заробили по одній рамці в парку Аврора і біля озера Тельбін.