У Києві до 10 років позбавлення волі засудили зловмисника, який намагався зґвалтувати 10-річну дівчинку просто в столичному гуртожитку.

Про це повідомляє прес-служба прокуратури міста Києва

Як відзначається, цей жорсткий інцидент мав місце в одному зі столичних гуртожитків, Саме там зловмисник, будучи сусідом малолітньої школярки, яка разом з матір’ю проживала в гуртожитку, скористався тим, що матір потерпілої була на роботі, зайшов до їхньої кімнати.

Поліцейський, фото з вільних джерел
Поліцейський, фото з вільних джерел

Після цього, застосовуючи насильство, чоловік намагався зґвалтувати дівчинку, однак останній вдалося вирватися від нього та втекти до сусідів, які і викликали працівників поліції.

Популярні новини зараз
Залишилось два дні: українців попереджають востаннє На школи тепер чекають масові перевірки: батьки домоглися свого Це має робити кожен, хто має смартфон: чохол і скло на екран не захистять Як в інших країнах звикли підтирати попу і чому на нас дивляться, як на дурнів: вся справа в культурі
Показати ще

В результаті дії зловмисника кваліфіковано за ч. 2 ст. 15, ч. 3 ст. 153 КК України (закінчений замах на задоволення статевої пристрасті неприроднім способом із застосуванням фізичного насильства, вчинене щодо малолітньої).

Наразі ж за результатом судового розгляду Подільським районним судом міста Києва підтримано позицію прокурора, визнано чоловіка винним в інкримінованому злочину та засуджено до максимального покарання у вигляді 10 років позбавлення волі.

Обов'язково підпишись на наш канал у Viber, аби не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, раніше у Дніпрі студент пустив кулю в лоб і залишив записку.

Як повідомляв портал "Знай.uа" у Харкові на свободу вийшов чоловік, який ледь не відправив в морг дружину.

Також "Знай.uа" писав, що на Львівщині посеред вулиці знайшли закривавлене тіло.