Як відомо, люди здавна зверталися до Всевишнього за допомогою та просили у нього здоров'я, удачі, щастя і т. д. А відтак, священники явили українцям молитву, яка допоможе покращити самопочуття перед сном, адже зараз, у складний період пандемії коронавірусу, це буде як ніколи доречним.

Молитва перед сном

Всемогутній вічний Боже, усім серцем дякую Тобі за всі благодіяння і благодаті сьогоднішнього дня, за всі печалі й радощі, за досягнення і невдачі. Усе прийми заради великої слави Твоєї. Прийми всі приємні Тобі мої вчинки, молитви, тихі зітхання, вдячно перенесені страждання. Прийми моє серйозне ставлення до образу Твого в кожній людині, турботу про те, щоб завжди слідувати заповідям Твоїм.

Молитва, фото: Getty Images
Молитва, фото: Getty Images

Прийми мій сон, моє пильнування і кожну мить ночі, яка надходить. Славлю Тебе, Боже, звертаючись до Тебе так, як Ти того бажаєш, мізерним словом людської мови. Знаю, що Ти чуєш мене і мою молитву. Амінь. Отче наш… Тобі, Маріє, Посереднице наша і Помічнице, вам, небесні Ангели, мій Ангеле-хранителю і всі Святі в небі, всім серцем дякую за турботу і допомогу. Випросіть у Господа благословення для мене і моїх близьких на цю ніч.

Популярні новини зараз
Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати Ухилянтам готують суворі обмеження: зроблять все, щоб йшли до ТЦК Перерахунок пенсій з 1 травня: чого чекати стареньким Які електроприлади "тягнуть" найбільше - зараз це дуже важливо знати
Показати ще

Амінь.

Обов'язково підпишись на наш канал у Viber, аби не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, забудь про карантинну бідність - як попросити у Бога допомоги з фінансами, дієва молитва.

Як повідомляв портал "Знай.ua", Папа Римський вперше з березня прочитав молитву для віруючих на площі Святого Петра.

Також "Знай.ua" писав, які є цілющі молитви від хвороб, бідності і "поганого ока".