Mafia – одна з найбільших мереж ресторанів в Україні. Але, на жаль, їх сервіс залишає бажати кращого. Користувачі неодноразово скаржилися на проблеми, які виникали у них при отриманні замовлень. Свіжу історію опублікував користувач Facebook Yurii Kononchuk, який поскаржився цілу купу помилок при виконанні всього одного замовлення.

У мене складається враження, що я й мої близькі притягуємо поганий сервіс. Цитрус, Убер, Ланет теж проситься......

Geplaatst door Yurii Kononchuk op Vrijdag 12 juni 2020

Користувач розповів, що робив замовлення в одному зі столичних ресторанів Mafia, вказав, що забере самовивозом. Однак кошти з його рахунку були списані двічі. Код підтвердження компанія так і не надіслала, представники компанії не телефонували. Yurii Kononchuk вказав, що зв'язався з менеджером самостійно. Він заявив, що подвійне списання коштів справді було, і гроші повернуть, але замовлення доведеться забрати на годину пізніше – у 21:55 (спочатку заявляли, що все буде готове до 21:00).

Піца, фото ілюстративне // Getty Images
Піца, фото ілюстративне // Getty Images

Популярні новини зараз
ПриватБанк без розбору блокує платежі українців: покупки перетворилися на "лотерею" "Київстар" попередив українців про небезпеку: що треба знати Якою буде погода у травні для українців: чи ховати парасольки та куфайки після квітневих дощів Астролог назвав точну дату закінчення війни – надії на 2024 рік були марними
Показати ще

Проте коли клієнт прийшов отримати своє замовлення, торговий центр “Космополіт”, де знаходилася та сама багатостраждальна “Мафія”, вже закривався, і охоронець всередину не пускав. Клієнт знову почав дзвонити в колл-центр, але так ніхто і не відповів. Після умовлянь, охоронець нарешті пустив їх всередину, але ролети в ресторані вже були закриті. Yurii Kononchuk зазначив, що представник ресторану вийшов тільки через 5 хвилин стукоту і нарешті вручила замовлення.
“Алло, Mafia, що у вас з сервісом?” – задається питанням Yurii Kononchuk.

Як писав раніше Знай, українські споживачі зіткнулися з потенційним шахрайством з боку працівників магазину побутової техніки та електроніки "Ельдорадо". Як стверджують покупці, продавець рекомендував їм телевізор певної моделі, а потім підмінив його примірником з дефектом.

Як повідомляв Знай.ua, екс-глава Мінкульту Білозір заявила, що її отруїли в Кабміні – "Я не могла ходити".

Знай.uа писав, не поспішайте викидати — таку "прострочення" ще можна їсти.