У Китаї стався жахливий інцидент на одній з автомобільних трас. Водій бензовозу чи то заснув, чи втратив пильність, але в'їхав в вантажівку, яка їхала попереду. На жаль, бензовоз виявився заповненим “під пробку”, через що стався вибух і жахлива пожежа на жвавій трасі. Інцидент стався під камерами, і відео потрапило в інтернет.


На ролику видно, як водій бензовозу не зреагував на зупинку вантажівки, що їхав перед ним. Через це автомобіль на досить високій швидкості протаранив фургон, який, у свою чергу, вдарив ще один автомобіль спереду. У цей момент стався перший вибух, а буквально через кілька секунд – другий, який був просто руйнівним. На відео видно, як автомобілі, що знаходяться поруч, просто розлітаються в різні боки.

Скріншот з відео

Як повідомляють китайські ЗМІ, в результаті інциденту загинуло 9 осіб, і ще близько 100 людей отримали поранення різного ступеня тяжкості. Вибухова хвиля від вибуху цистерни з бензином було такої величезної сили, що пошкодила декілька будівель, які перебували поруч з автобаном.

Популярні новини зараз
Погода несе божевільну спеку: прогноз на найближчі дні "Нафтогаз" дав 9 днів: що потрібно зробити навіть якщо газ не споживаєте Боргів не обібратися, якщо забудете про це: українцям нагадали про важливу процедуру Замість відключення – щоденна пеня: комунальники попередили боржників
Показати ще

Нагадаємо, Знай писав, що на Південному мосту в Києві втомилася конструкція деформаційного шва.

Також Знай.ua повідомляв, що під Дніпром вибух прогримів в житловому будинку.

Нещодавно Знай,ua передавав, що в Дніпрі конструкції з будівництва будівлі впали на припарковані автомобілі.