Фруктові маски для шкіри можуть дати легкий пілінг шкіри, а також зволожити шкіру обличчя. Найпопулярнішими з них є яблучні, бананові та грушеві маски.

Яблучну маску готують з яєчним білком

Яблуко необхідно очистити від шкірки і натерти на дрібній тертці. В дану м'яку кашку необхідно додати 1 яєчний білок.

Інгредієнти перемішуються до однорідного стану і необхідно нанести на шкіру обличчя товстим шаром на 15-20 хвилин. Змити теплою водою і нанести легкий крем.

Така маска усуває жирний блиск, тонізує шкіру, а фруктові кислоти дають ефект м'якого пілінга.

Популярні новини зараз
Віддавати по 10% від пенсії не доведеться: "Київстар" порадував стареньких бюджетним тарифом Життя стане солодшим без цукру: в Україні супермаркети оновили ціни на сіль, майонез та кетчуп На школи тепер чекають масові перевірки: батьки домоглися свого Українцям видають 3600 грн на місяць: виплата тимчасова, варто поспішати
Показати ще

Яблука, фото pixabay
Яблука, фото pixabay

Зволожуючий ефект забезпечує маска з ківі і банани

Для приготування банан і ківі варто очистити від шкірки і змішати в блендері або м'ясорубці. Нанести на очищену шкіру обличчя на 30 хвилин. Змити теплою водою.

Така маска завдяки кислот, які присутні у складі ківі, надасть тонізуючий ефект на шкіру. Зніме дрібні запалення, роздратування і припухлості. А банан дасть зволожуючий ефект – розгладить дрібні зморшки, освіжить обличчя.

Банани на вітрині супермаркету, фото pixabay
Банани на вітрині супермаркету, фото pixabay

Тонізуючий ефект забезпечить маска з грушею і кефіром

Маска допоможе прибрати перші ознаки старіння. Грушу для приготування варто очистити від шкірки і серединки, змолоти в блендері або на дрібній тертці. Додати 3-4 столові ложки кефіру. Можна додати кілька крапель меду і вимішати.

Готова маска наноситися на ретельно очищену поверхню обличчя на 20-30 хвилин. Змивати теплою водою. Допоможе зняти роздратування, надати шкірі м'якість і блиск і розгладити зморшки.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, особистий рецепт булочок з корицею синнабон від головного МастерШефа України Ектора Хіменес-Браво.

Як повідомляв Знай. ua, 5 простих рецептів з кабачків зроблять дієтичне меню незабутнім і порадують підтягнуті животики.

Також Знай. ua писав, що сирна коржик із зеленню підкорить серце будь-якого гурмана.