Eldorado спіймали на огидній маніпуляції з цінами – на прилавку одне, в чеку інше

Відомий супермаркет електроніки Eldorado запідозрили у маніпуляції з цінами – коли покупцеві на прилавку показують одну ціну, а при купівлі з'ясовується, що вартість товару абсолютно інша.

Дуже часто цим грішать продуктові супермаркети, але як виявилося магазинах електроніки теж не чужі такі схеми. Подібним негативним досвідом поділився киянин Роман, який придбав комп'ютерну мишу в одному з магазинів.

Магазин Ельдорадо \\ фото Retailers
Магазин Ельдорадо \\ фото Retailers

Пальчевський вказав президенту на старі граблі - "Зеленський призначає людей Порошенка"

Журналіст і підприємець Андрій Пальчевський прокоментував ситуацію з призначеннями нинішнього президента України Володимира Зеленського. На думку політичного експерта, нова влада не змогла замінити людей попереднього голови держави Петра Порошенка новими кадрами.

Андрій Пальчевський
Андрій Пальчевський

Популярні новини зараз
ТЦК збирає досьє на кожного: які дані вашої біографії знатимуть обов’язково Залишилися тижні: в Україні пенсіонерам збільшать виплати поза графіком індексації Ви подивитесь на лічильники і не повірите очам: як прибрати кілька кубів до кінця місяця без порушень На сім'ю – 43200 грн: українцям дають грошову допомогу, треба звати маму чи бабусю
Показати ще

ПриватБанк відмовився повертати гроші онкохворому клієнту – "Причину вважають не дуже вагомою"

Державний український банк "ПриватБанк" потрапив у черговий скандал через відмову клієнтові у достроковому розірванні депозитного договору. Про це стало відомо завдяки відгуку на сайті Мінфіну.

ПриватБанк, скріншот: YouTube
ПриватБанк, скріншот: YouTube

Професійний візажист в "лапах" Мурата - ексчоловік Ані Лорак показав свою нову пасію в день народження

У п'ятницю, 12 червня, відсвяткував свій день народження ексчоловік відомої української співачки Ані Лорак. З 42-річчям Мурата Налчаджіоглу привітали його близькі друзі й обраниця, яку турецький бізнесмен розсекретив на вечірці. Виявилося, що дівчину звуть Лілією. Вона позиціонує себе як професійний візажист.

Ані Лорак та Мурат Налчаджиоглу
Ані Лорак та Мурат Налчаджиоглу
hellomagazine.com

Трамп дозволив копам використовувати задушливі захвати - "Було б дуже навіть добре"

Стало відомо, що президент Сполучених Штатів Америки Дональд Трамп заявив, що слід лише в деяких випадках заборонити копам використовувати задушливі захвати, такі як задіяли при затриманні афроамериканця Джорджа Флойда. Про це повідомляє Reuters.

Дональд Трамп, скріншот: YouTube
Дональд Трамп, скріншот: YouTube