13-14 червня погодою у більшості країн Європи рулитимуть циклони Nadine та Оctavia. Скрізь йтимуть періодичні дощі та гримітимуть грози. Україна - у циклонах та фронтах. Про це повідомляє відомий синоптик Наталка Діденко на своїй сторінці у facebook.
За її словами, у неділю нестійка атмосфера охопить більшість українських областей. Враховуючи значні контрасти - перед північним фронтом +30+36 градусів, а за фронтом +20+25 градусів - у зонах дощів гримутимуть грози, можуть локально миттєво виникати сильні зливи, шквали, град і навіть є ймовірність смерчів. Із приємного.

14-го червня у столиці пройдуть періодичні грозові дощі та послабне спека до +25+27 градусів. До речі. Вода у Дніпрі вже 20 градусів.
Така, що там казати, очікувана зміна синоптичної ситуації порадує. Проте не забувайте, що саме різка зміна погоди найбільше на нас впливає.

"Тому, виїжджаючи з дому, не забудьте аптечку, воду, все для тіні і від дощу, грози уникайте, хто гіпертонік, особливо уважно до себе. Словом, краще, щоб вихідні не особливо запам`яталися, а просто гарно спокійно відпочити. І давайте дамо трохи й пташкам відпочити від нашої какофонії звуків музики та криків, які влітку наповнюють навколишні ліси та галявини. До похолодання", - рекомендує синоптик.

Циклонічна система з циклонами Nadine та Оctavia 1 з Octavia 2 рулитимуть погодою у більшості країн Європи. 13-14...

Geplaatst door Наталка Діденко op Vrijdag 12 juni 2020

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Популярні новини зараз
Віддавати по 10% від пенсії не доведеться: "Київстар" порадував стареньких бюджетним тарифом "Нафтогаз" попередив усіх: потрібно встигнути до 25 квітня Два тарифи на воду: нові ціни встановили для мешканців багатоповерхівок та приватного сектору Спіймали на вулиці та примусово відвезли в ТЦК: українцям розповіли, як себе поводити
Показати ще

Нагадаємо, на початку червня прийде спека, але вона зміниться різким спадом температури. І такі температурні гойдалки українці будуть відчувати все літо.

Як повідомляв портал Знай.ua , для людства найближчі п'ять років стануть найспекотнішими за весь період спостереження.

Також портал Знай.ua писав, що червень 2020 буде зовсім не таким, як всі чекають – офіційний прогноз погоди від Укргідрометцентру.