На порталі електронних петицій до президента Володимира Зеленського було розміщено документ з вимогою скасувати послаблення карантинних заходів. На думку автора петиції, населення країни неправильно сприйняло ці заходи і перестало дотримуватися необхідних санітарних вимог, що, своєю чергою, може призвести до ще більш серйозних спалахів захворюваності на коронавірусну інфекцію COVID-19.

Джерело: портал електронних петицій офіційного інтернет-представництва Президента України.

Як стверджує ініціатор петиції Кліменчук Олександр Миколайович, в Україні було встановлено новий "рекорд" за кількістю виявлених випадків COVID-19 за добу: 686. Це ілюструє, що населення країни знаходиться у зоні ризику.

"Я вважаю, що, у зв'язку з цим, більш розсудливо буде скасувати послаблення карантину, такі як: відкриття парків, кафе, кінотеатрів, торгових центрів, а також, обмежити роботу громадського транспорту тощо, без цього ми можемо прожити, в той час як там, збирається багато людей, адже їм сказали не більше 10 осіб, але ось проблема в тому, що так думає кожна група, в результаті натовп.

Популярні новини зараз
З 1 квітня почнете отримувати від 3 520 до 8 тисяч гривень: чиї виплати стали більшими Україна може поринути у темряву: енергетики заговорили про блекаут Будуть під постійним обстрілом: астролог вказав, на які міста чекає пекельний тиждень Пенсіонерам нарахують по 940 гривень надбавки: пощастить, як завжди, не всім
Показати ще

<...>

Люди прекрасно розуміють, що якщо навіть держава проводить послаблення, то загроза минула, при всьому тому, що коронавірус виявлений тільки у 20,000 осіб з 45.000.000 населення України, можете порахувати у скількох відсотків, швидше за все, немає антитіл до коронавірусної інфекції.

У моєму місті (Слов'янськ), не дивлячись на те, що карантин не скасовували, а всього лише відкрили парки і кафе, абсолютно всі поголовно, не носять маски, хіба що продавці в магазинах, й то не завжди", - йде мова у тексті петиції.

Наразі цю ідею підтримали лише 26 громадян України, однак для того, щоб набрати необхідні 25 тисяч підписів, є ще 91 день.

Обов'язково підпишись на наш канал у Viber, аби не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, Mail.ru, vk.com, yandex.ru повертаються? На сайті Зеленського з'явилася петиція.

Як повідомляв портал Знай.ua, Зеленського просять розслідувати діяльність Нацбанку: з'явилася петиція.

Також Знай.ua писав, що Від Зеленського вимагають дати відповідь Біллу Гейтсу – "Законодавчо заборонити чипувати людей".