Війна на Донбасі не припиняється, і кожен день надходять все нові й нові повідомлення про чергові порушення режиму вогню з боку проросійських терористів. За 13 червня сепаратисти порушили “режим тиші” аж 12 разів. Один з обстрілів призвів до поранення українського бійця ще рано вранці. Увечері був поранений ще один український солдат.

Війна на Донбасі, фото: youtube
Війна на Донбасі, фото: youtube

Вечірній інцидент стався поблизу селища Піщевик. Терористи в черговий раз обстріляли позиції українських військових з легкої, важкої зброї, кулеметів у тому числі забороненого калібру. Під час обстрілу один з українських воїнів отримав поранення, проте йому була оперативно надана перша медична допомога. Зараз боєць знаходиться на лікуванні в госпіталі.

Проросійські бойовики отримали відповідь за поранених українських бійців. За добу сили Операції Об'єднаних Сил ліквідували двох терористів. Ще як мінімум троє сепаратистів отримали поранення.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Популярні новини зараз
Хліб, молоко, м'ясо та навіть яйця: в Україну несеться різке подорожчання на важливі продукти Один день – 1 гривня: "Київстар" підказав як користуватися послугами майже задарма Пенсіонерам дадуть знижку на продукти 20%: що потрібно взяти в магазин Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати
Показати ще

Нагадаємо, українцям показали справжнє обличчя "пастора" Мунтяна

Як повідомляв портал Знай.uа, Усику і Ломаченко пропонують російські паспорти після зйомок у пропагандистській програмі

Також Знай.uа писав Росія спростила процедуру отримання громадянства для українців