Президент Сполучених Штатів Америки Дональд Трамп заявив, що Вашингтон закінчує "еру нескінченних війн" і більше не буде використовувати своїх військових для захисту інших держав.

Про це стало відомо завдяки повідомленню видання "Голос Америки".

Дональд Трамп, скріншот: YouTube
Дональд Трамп, скріншот: YouTube

Трамп упевнений, що головне завдання військових США — захищати територіальну цілісність своєї країни, робити все можливе, щоб ні у кого навіть не виникло в думках бажання – піти війною на США або погрожувати громадянам США військовими діями, агресією. Трамп особливо наголосив, що захищати інші країни – це не обов'язок військових США.

Американський президент додав, що вирішення конфліктів на територіях, які не належать США – це не обов'язок американських військових, вони не повинні ризикувати життям, захищаючи ту чи іншу країну, а повинні, перш за все, думати про захист своєї землі.

Популярні новини зараз
Подорожчає одна з критично важливих комунальних послуг: який тариф хочуть встановити Monobank "заморожує" особисті кошти українців: хто може залишитися без копійки Одні поїдуть, інші не доживуть: як зміниться Україна у найближчі 15 років Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей
Показати ще

Глава Білого дому визнав, що раніше військові США були задіяні у багатьох гарячих точках по всьому світу, а тепер настав час покінчити з "ерою нескінченних війн".

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, Трамп дозволив копам використовувати задушливі захвати - "Було б дуже навіть добре".

Як повідомляв Знай.uа Трамп заявив про створення вакцини від covid-19 - "Готово 2 мільйони...".

Знай.uа писав, в Білому домі щось відбувається - Меланія готова все видати, але Трамп їй не дозволить.