У популярному харківському ТРЦ "Караван" у магазині "Ашан" українці натрапили на дуже цікаву продукцію. Магазин продавав "золоті круасани з ковбасою". Все б нічого, звичайні круасани, однак покупців збентежив цінник, на якому були космічні цифри - 21688 гривень. Ось така сумна помилка вийшла. Якщо, звичайно, це помилка! Всяке може трапитися.

Про це стало відомо завдяки повідомленню Telegram-каналу "Народний ревізор".

Золоті круасани, фото: Telegram-канал "Народний ревізор"
Золоті круасани, фото: Telegram-канал "Народний ревізор"

"Золоті круасани з ковбасою. Бажаю всім жити таким життям, щоб на сніданок їсти ароматні круасани з ковбаскою за ціною 21 688грн за 100гр. Амінь. #Харків, "Ашан" в "Каравані".", - підписали публікацію автори.

Швидше за все, хтось із операторів набору випадково додав зайву вісімку і забув про двокрапку між цифрами. Однак це вельми спантеличило украънцы і вельми повеселило.

Популярні новини зараз
Нові тарифи на воду для трьох категорій споживачів: як зміняться платіжки Ухилянтам готують суворі обмеження: зроблять все, щоб йшли до ТЦК На ТЦК чекає колапс: терміни поставили в глухий кут Комунальники масово подають до суду на неплатників: яка заборгованість вважається критичною
Показати ще

Також варто нагадати нашим читачам, що покупець поскаржився на втрату товару і хамство з боку співробітників одного з найпопулярніших супермаркетів BILLA. Крик душі опублікували на сайті відгуків. Крім того, чоловік обурився тим, що охоронець перейшов з ним на ти і навіть погрожував.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, харків'янка без маски купила пиріжок і попалася в руки копів, - "Грошей хочуть…".

Як повідомляв Знай.uа Харків здригнувся від потужного вибуху, копи збиваються з ніг у пошуках "жартівників", - скинули гранату з даху висотки.

Знай.uа писав, на Тернопільщині дітей нагодували торішніми сирками - батьки у розпачі.