З'явилася інформація, що президент України Володимир Зеленський доручив провести пробне зовнішнє незалежне оцінювання безкоштовно вдома, в режимі онлайн. Про це повідомляє міністр фінансів Сергій Марченко в коментарях УП.

Також відомо, що всі кошти, які були сплачені за проходження зовнішнього незалежного оцінювання, будуть компенсовані.

ЗНО, скріншот: YouTube
ЗНО, скріншот: YouTube

"У зв'язку зі зміною форми проходження пробного ЗНО президент дав доручення провести онлайн тестування безкоштовно. Загалом на проходження пробного ЗНО зареєструвалися понад 362 тисячі учасників. Сплачені кошти за його проходження у розмірі майже 53 млн гривень будуть компенсовані у повному обсязі", - зазначив глава Мінфіну.

Слід зазначити, що в понеділок, 15 червня, Марченко пообіцяв поінформувати про механізм повернення коштів.

Популярні новини зараз
"Іди в Україну, ти, бл**ь, служи": розлючені українці накинулися на працівників паспортного столу в Польщі Погрожують відключенням та вимагають гроші: українці скаржаться на терор "газовиків" Зайвий раз не помиєшся: з 1 травня піднімають ціни на водопостачання – скільки заплатимо Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

ЗНО 2020 в Україні, pexels.com
ЗНО 2020 в Україні, pexels.com

Обов'язково підпишись на наш канал у Viber, аби не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, як і коли реєструватися на ЗНО в 2020 році.

Як повідомляв портал "Знай.ua" Міністерство освіти опублікувало інструкцію для учнів, де розповів, як пройти тестування, перебуваючи в безпеці.

Також "Знай.ua" писав, що всі випускники 2020 року будуть здавати ЗНО без винятку.