Як відомо, у зв'язку з послабленням карантину, спричиненого коронавірусом, в Аргентині вже почали працювати ресторани і магазини, щоправда, дещо під забороною все ж залишилося – церкви, а також проводження релігійних служб більш ніж на 10 осіб. А відтак місцевий пастор вирішив обійти заборону та відкрив євангельську церкву під виглядом бару.

Відповідні фото своїй сторінці в Twitter оприлюднив один з відвідувачів Federico Picchio.

За його словами, священники надягли костюми офіціантів і розставили всередині церкви столики; на підносах вони розносять відвідувачам Біблію. Таким чином пастор заявив, що хоче реалізувати конституційне право сповідувати свою віру.

Фото з церкви-бара

"Ми стоїмо тут в такому вигляді, тому що це єдиний спосіб служити Богові. Отже, крім панірованої телятини до четвертого столика прямує слово боже", - сказав сам святий отець.

Популярні новини зараз
"Земля затремтить під ногами": ясновидець Герман побачив точний рік перемоги України Українці можуть залишитися без опалення та гарячої води: комунальники попередили про ризики Два тарифи на воду: нові ціни встановили для мешканців багатоповерхівок та приватного сектору Українцям видають 3600 грн на місяць: виплата тимчасова, варто поспішати
Показати ще

Також священник додав, що поки влада країни не піде йому назустріч, він буде придумувати інші способи відкрити церкву. Зокрема, замість "бару" останній збирається влаштувати аналог кінотеатру просто неба поруч з храмовим кладовищем - парафіяни зможуть взяти участь в службі в автомобілях.