Громадська активістка Маруся Звіробій, якя загрожує безпеці президента Володимира Зеленського "обпаскудила" українського лідера, назвавши його "зеленою сволотою". Про це стало відомо із повідомлення у її однойменному телеграм-каналі "Маруся Звіробій".

За словами Звіробій, український президент знущається над рідними і дітьми Андрія Антоненка, Юлії Кузьменко і ветеранів Грищенків.

Скріншот повідомлення
Скріншот повідомлення

Контент 18+, подаємо зміст повідомлення без виправлення:

"Два дебіла ето сіла! Просто нагадую, поки ти зелена сволота знущатимешся над рідними і дітьми Андрія Антоненка, Юлії Кузьменко і ветеранів Грищенків - ТИ ПДР@С І ТВОЯ БАБА ПДР@С І ДІТИ ТВОЇ НАХ ТУТ НІКОМУ НЕ ВПАЛИ! УЙ ОБУЙТЕ В ІЗРАЇЛЬ ПОКИ ВАС ЯК ЦАРСЬКУ СІМ'Ю (бо ти ж думаєш шо ти царь) ЗА НОГИ НЕ ПІДВІСИЛИ ЗА ЗНИЩЕННЯ УКРАЇНСЬКОЇ ДЕРЖАВИ!!!", - написано у повідомленні.

Популярні новини зараз
"Земля затремтить під ногами": ясновидець Герман побачив точний рік перемоги України Життя стане солодшим без цукру: в Україні супермаркети оновили ціни на сіль, майонез та кетчуп Подорожчання майже на 40%: українців чекає "сюрприз" у платіжках Спіймали на вулиці та примусово відвезли в ТЦК: українцям розповіли, як себе поводити
Показати ще

Якщо сказати людськими словами, то Звіробій не проти, щоб президент із родиною виїхав до Ізраїлю, у повідомленні також йдеться про знищення Зеленським української держави.

Обов'язково підпишись на наш канал у Viber, аби не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, що Зеленський закликав українців "увімкнути" мозок та замислитися про ближнього свого.

Як повідомляв портал Знай.uа, Держбюро розслідувань вручило повідомлення про підозру нардепу Софії Федині у справі щодо загрози життю Володимира Зеленського.

Також портал Знай.uа писав, що Софія Федина публічно звернулася до Зеленського через оголошену їй підозру від Державного бюро розслідувань.