Українці зіштовхнулися з неназваним захворюванням після купання в одному з Київських озер - їх шкіра покрилася висипаннями невідомого походження.

Про це повідомляється на Instagram-сторінці Troeshchina INSTA, яка присвячена новинам київського житлового масиву Троєщина.

"Доброго дня. Озеро на Закревського ( коло синьої поліклініки). Купалися 13.06.2020 року. Ось результат. Багато діток чесалися на пляжі. Додайте в групу. Анонім", - йде мова в оригінальному повідомленні.

До посту прикріплені світлини, на яких можна побачити шкіру, покриту червоними пухирцями.

Популярні новини зараз
3 хвилини – правда чи міф? За скільки ракета "Циркон" може дістатися українських міст За безкоштовні поїздки в автобусах тепер доведеться платити Погода несе божевільну спеку: прогноз на найближчі дні Жертвувати шлунком заради комуналки більше не доведеться: пенсіонерам призначать доплати
Показати ще

У коментарях спробу покупатися в цьому озері засудили, звернувши увагу на існуючу заборону. На думку багатьох, це дуже брудна штучна водойма, в якій неодноразово бачили плаваючих щурів.

Скріншот Instagram
Скріншот Instagram

За деякими повідомленнями, купання в Троєщинських озерах навіть може призвести до лептоспірозу - небезпечного захворювання, одним з симптомів якого теж є висипання (однак далеко не єдиним).

Скріншот Instagram
Скріншот Instagram

Обов'язково підпишись на наш канал у Viber, аби не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, Прищі на спині: звідки беруться і як позбутися.

Як повідомляв портал Знай.ua, Прищі на підборідді: причини та способи лікування.

Також Знай.ua писав, Ці три бабусиних методи допоможуть позбутися прищів назавжди.