Любителі пива знають, чим краще закушувати цей напій. Що може бути краще сушеної або копченої рибки? Цей приголомшливий аромат і чудовий смак, ідеально доповнює пиво. Але де ж її взяти у Києві? Звичайно ж, купити в супермаркеті. Та ось невдача, деякі магазини намагаються позбавитися від неліквіду, і не прагнуть знімати його з полиць, із-за чого покупці беруть рибу, яка з пивом точно не підходить.

Чергова історія сталася у супермаркеті “Фуршет” на Вербицького 30. Покупець вирішив взяти на вечір закуски до пивку, захопив рибку, однак коли прийшов додому, побачив сюрприз. Крім рибки, в якості закуски виявилися ще й грибочки. На жаль, цвілеві. На жаль, такий “антибіотик” від коронавіруса точно не захищає.

Фото - Народний Ревізор Telegram

Фото - Народний Ревізор Telegram


Тому вибираючи будь-які продукти в супермаркеті, особливо без упаковки, обов'язково оглядайте їх. Можливо, вони вже давно непридатні до вживання, але співробітники супермаркету з якихось причин не зняли її з прилавка. Незважаючи на наявність чека, довести свою правоту буде, м'яко кажучи, непросто. Тому, найчастіше, від покупки неліквіду вас може врятувати тільки ваша пильність.

Популярні новини зараз
Залишився тиждень: українці ризикують пропустити важливу процедуру Пенсіонери отримають підвищену пенсію: які умови Нова війна, тепер космічна: астрономи розповіли, як НЛО прилетять боротися за воду Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, В популярному супермаркеті покупець залишився без товару і здоров'я – "Грошей не повернули, а менеджер навіть не..."

Як повідомляв портал Знай.uа, АТБ, Billa, Сільпо - українців закликали бути обережними з рибою, хвороба відбирає життя за лічені години.

Також Знай.uа писав, що В супермаркеті BILLA продукти зеленіють, але не від злості. Тоді проблему зафіксували з твердим сиром.