З'явилася інформація, що пробне зовнішнє незалежне оцінювання в режимі онлайн стартувало сьогодні об 11 годині, але сайт не працює. Про це повідомляє у facebook мама одного із випускників, які намагаються спробувати пройти тестування.

"Хтось пише пробне ЗНО зараз? Воно почалося в 11.00 але на сайт зайти не виходить, пише, що сервер недоступний. В кого як?", - зазначила мама одного із випускників.

Багато українців, які налаштувались на проходження пробного ЗНО, в коментарях пишуть, що не працює ніде. Від Києва до Одеси ніхто не зайшов. Одна лише мама написала, що наче її дитина змогла зайти.

"Ну що, хтось ще пробує написати пробне зно в електронному вигляді?)) Ми поки що не змогли навіть на сайт зайти. Схоже діджітал не витримав напливу 300 тисяч абітурієнтів", - пишуть користувачі.

"Висить, зайти не можливо", "Мы ещё даже и не заходили,это ж не на время,заходите после обеда и будет вам счастье)", "Это массовая проблема. Мы тоже с ней столкнулись", "Как всегда. Всё через ж@пу...", "Все для людей і все для дітей!!!", - коментують користувачі, бажаючі спробувати ЗНО.

Популярні новини зараз
Нова війна, тепер космічна: астрономи розповіли, як НЛО прилетять боротися за воду Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати Що насправді роблять контролери з вашими лічильниками: чого боятися, а чого не варто Перерахунок пенсій з 1 травня: чого чекати стареньким
Показати ще

Обов'язково підпишись на наш канал у Viber, аби не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, як і коли реєструватися на ЗНО в 2020 році.

Як повідомляв портал "Знай.ua" Міністерство освіти опублікувало інструкцію для учнів, де розповів, як пройти тестування, перебуваючи в безпеці.

Також "Знай.ua" писав, що всі випускники 2020 року будуть здавати ЗНО без винятку.