Українець показав, що знайшов у себе на дачі у Богуславі на Київщині отруйного павука. Про це повідомляє у facebook мама одного із випускників, які намагаються спробувати пройти тестування.

Скріншот повідомлення
Скріншот повідомлення

"Ось такий сюрприз знайшов сьогодні у себе на дачі у Богуславі! Прямо біля дверей у будинок. Трохи погуглив, виявляється цей павук не тільки страшний на вигляд, але й отруйний! Це павук АГРІОПА (або ще називають павук-оса, павук-зебра). Зазвичай, вони живуть в дуже теплому кліматі, на півдні України. Але як бачимо уже й до нас перебралися потроху. Його укуси особливо небезпечні для дітей та людей алергиків! Тож друзі, будьте обережні! Чи знаходив хтось тут теж подібних павуків??", - зазначив користувач.

Павук, фото: youtube
Павук, фото: youtube

Останнім часом через різку зміну клімату в Україні дедалі частіше трапляються тварини, комахи і павуки, які раніше не могли жити у нашому кліматі.

Обов'язково підпишись на наш канал у Viber, аби не пропустити найцікавіше

Популярні новини зараз
Віддавати по 10% від пенсії не доведеться: "Київстар" порадував стареньких бюджетним тарифом Два тарифи на воду: нові ціни встановили для мешканців багатоповерхівок та приватного сектору Чому українцям необхідно заповідати майно вже зараз та як це зробити правильно Як в інших країнах звикли підтирати попу і чому на нас дивляться, як на дурнів: вся справа в культурі
Показати ще

Нагадаємо, Глобальне потепління масово знищить мільйони живих істот, які наслідки кліматичного Апокаліпсису.

Також "Знай.ua" писав, що глобальне потепління залишить відпочиваючих без пляжів, скільки райських куточків зникне