На Житомирщині правоохоронці врятували п'яну жінку, яка посварилася з родичами та намагалася вбити себе та 5-річну доньку під колесами потягу.

Про це повідомляє відділ комунікації поліції Житомирської області.

Як відзначається, правоохоронці отримали повідомлення від жителя Романівського району про намір його сестри вчинити самогубство разом з 5-річною донькою - він також повідомив орієнтовні координати та можливий маршрут жінки. Заявник просив поліцейських врятувати обох, оскільки сам фізично не встигав дістатись до них. Вже під час перевірки орієнтовного місця поліцейські виявили жінку з дитиною та встигли виштовхнути їх з колії, де за мить промчав потяг.

Фото з місця

З'ясувалося, що 45-річна жінка через непорозуміння з родичами вирішила вкоротити віку собі та маленькій донечці. У телефонній розмові з братом вона сказала про свій намір і поклала слухавку, а сама вирушила у напрямку колій.

Популярні новини зараз
Кожному пенсіонеру підвищать індивідуально: у кого зміняться виплати Перевіряйте банківську картку: українцям додатково виплатять по 4000 гривень Почекайте з покупками: виплати пенсій затримають Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків
Показати ще

Наразі і матір, яка була п'яна, і дитину оглянули лікарі. Дівчинку передали родичам, допоки соціальні служби вирішуватимуть питання її подальшого безпечного виховання. А відносно жінки поліцейські оформили адміністративні матеріали відразу за кількома статтями Кодексу України про адміністративні правопорушення.

Обов'язково підпишись на наш канал у Viber, аби не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, Знай писав, що у Києві дитина втопилася у Дніпрі на пляжі "Африка".

Як повідомляв портал Знай.uа, у Павлограді охоронець "АТБ" врятував жінці життя.

Також Знай.uа писав, що під Дніпром з водойми виловили труп молодої жінки.