У Флориді чоловік "побив" алігатора, який напав на його собаку та хотів затягнути під воду. Власнику чотирилапого все ж вдалося врятувати улюбленця, але лише частково.

Джерело: іноземне видання Msn.

Як відзначається, інцидент стався в окрузі Паско, штат Флорида. Саме там місцевий чоловік, колишній військовий, насолоджувався ранковою прогулянкою зі своїм 6-річним псом Локі, коли 13-футовий алігатор схопив останнього та спробував затягти його в воду. Але господар не розгубився та кинувся на поміч домашньому улюбленцю.

"Я схопив нашийник собаки, щоб спробувати відтягнути його назад, і я опинився в перетягуванні каната з цим алігатором, який не відпускав. Тоді я дужче почав тягнути та опинився по коліно у воді і почав стукати ногою по голові алігатора, поки він, зрештою, не відпустив", - розповідає чоловік.

Фото врятованого собаки

Популярні новини зараз
Побутовим споживачам пригрозили відключенням електроенергії: хто у "чорному списку" Пенсіонерам дадуть знижку на продукти 20%: що потрібно взяти в магазин Що насправді роблять контролери з вашими лічильниками: чого боятися, а чого не варто Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

В результаті чоловік не отримав жодних травм, що не можна сказати про пса, якому довелося пройти екстерну операцію, адже алігатор майже повністю відкусив передню ногу.

"Коли я витягнув його назад, було видно кістки, і, схоже, лапа просто висіла на залишках шкіри. Наразі вони вставили металеві пластини і гвинти, змігши його вилікувати. Сподіваємося, що після цього він зможе повністю використовувати свої лапи", - сказав чоловік та зізнався, що він підготував кілька пасток для алігатора, аби помститися за тварину.

Обов'язково підпишись на наш канал у Viber, аби не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, раніше Двометровий монстр з'їв собаку на очах у її господині і не подавився - хотіла стрибнути у воду і відібрати

Як повідомляв портал Знай.ua, Топ-10 найкращих порід кішок для дому: ці красиві і слухняні пухнастики принесуть вам саме щастя.

Також Знай.ua писав, що Харківщину атакували скажені кицьки, рятуйтеся: введено терміновий карантин.