Всім відомий мер Києва Віталій Кличко вчергове поповнив запас "легендарних" фраз, які українці полюбляють цитувати. Так, цього разу його підвели слова "після" та "сенсаційні". Перше в нього перетворилося на непристойне "п*ська", а от друге ніяк не вдавалося вимовити.

А сталося це під час чергового брифінгу, коли останній звітував про ситуацію з коронавірусом в Києві.

Варто зауважити, що обмовки Кличка вже можна вважати його "фішкою", адже його конфузи розлітаються соціальними мережами, немов гарячі пиріжки, стають мемами і впізнаваними "крилатими висловами", які подобаються українцям.

Кличко, фото: Instagram
Кличко, фото: Instagram

Так, вже напередодні міський голова вкотре насмішив жителів країни мовним ляпом.

Популярні новини зараз
Молитися на індексацію не доведеться: українцям підказали, як збільшити пенсію Виїзд з України зміниться 18 березня: які нововведення чекають на всіх вже в понеділок Українцям допоможуть вижити: виплатять по 3600 грн на кожного члена сім'ї Кого не мобілізують до армії: перелік професій
Показати ще

"У мене вже питали п*ська (тут мало бути слово після, - ред) після сенсаційних(Кличко зумів вимовити це слово лише з третього разу) публікацій у ЗМІ ...", - сказав мер, відповідаючи на питання, отримані від ЗМІ.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, спливли "підводні камені" обіцяних Кличком станцій метро: передвиборчий "піар-хід" обійшовся в мільярди.

Як повідомляв Знай.uа презентований Кличком Генплан зазнав краху: кияни вимагають "корупційний аудит" – опубліковано офіційне звернення.

Знай.uа писав, в розпал епідемії Кличко продовжує закидати гроші в Шулявський міст: сума сягає 500 мільйонів.