Суд Києва дав дозвіл на затримання Владислава Мангера, щоб доставити його на засідання. У справі про вбивство херсонської активістки Катерини Гандзюк він проходить як замовник.

Печерський районний суд міста Києва дав дозвіл на затримання голови Херсонської обласної ради Владислава Мангера з метою приводу його на засідання. Про це повідомила організація "Хто вбив Катю Гандзюк".

"Незалежний експерт, якого залучили прокурори, з'ясував, що Мангера можна транспортувати в Київ у присутності лікаря. Адже стан його здоров'я абсолютно дозволяє йому подорожувати в столицю", – йдеться в повідомленні.

Владислав Мангер, РБК
Владислав Мангер, РБК

Зазначимо, що 11 червня прокуратура відновила досудове розслідування щодо Владислава Мангера і Олексія Левіна у справі вбивства Катерини Гандзюк

Популярні новини зараз
Борги анулюють: українцям дали новий шанс у важкі часи Реформи і прозорість: експерт розповів, чого вимагають США від України за свою допомогу Пенсіонерам дадуть знижку на продукти 20%: що потрібно взяти в магазин Що насправді роблять контролери з вашими лічильниками: чого боятися, а чого не варто
Показати ще

12 червня Печерський суд Києва задовольнив клопотання прокуратури про примусовий привід Мангера для обрання йому запобіжного заходу у вигляді тримання під вартою.

А вже наступного дня, 13 червня, підозрюваний у замовленні нападу на активістку Катерину Гандзюк Владислав Мангер опинився у лікарні. На думку активістів, так він намагався уникнути примусового приводу до суду.

Обов'язково підпишись на наш канал у Viber, аби не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, головний підозрюваний у справі Гандзюк знову на посаді

Як повідомляв портал Знай.ua, підозрюваного у справі Гандзюк Мангера нагородили медаллю

Також Знай.ua писав, слідство назвало імена замовника та організатора у вбивстві Каті Гандзюк