У одній київській кав’ярні дівчина купила каву, а в ній опинився тарган. Любителька кави зрозуміла це лише, як допила каву, із трубочки до рота потрапив шматок чогось невідомого. Але детально розгледівши, видно, що це тарган.

Про це стало відомо завдяки повідомленню Telegram-каналу "Народний ревізор".

Кава, фото: Телеграм / Народний ревізор
Кава, фото: Телеграм / Народний ревізор

Кава, фото: Телеграм / Народний ревізор
Кава, фото: Телеграм / Народний ревізор

"Тарган на закуску. Дівчина зазирнула в кав'ярню, щоб насолодитися кавовим напоєм. І все б нічого, якби в її склянці не виявився шматок таргана 🤢 Клієнтка підійшла до баристе і запитала: "Що це таке? Це шматок таргана?", на що він відповів: "Можливо. Вибачте". На цьому спілкування закінчилося", - підписали публікацію автори.

Популярні новини зараз
Будуть під постійним обстрілом: астролог вказав, на які міста чекає пекельний тиждень Пенсіонерам нарахують по 940 гривень надбавки: пощастить, як завжди, не всім Заплатите від 17 000 до 51 000 грн: українців попередили про штрафи з 1 квітня Показники лічильника вже не аргумент: українців змушують платити за світло більше, ніж "накрутили"
Показати ще

Швидше за все, хтось із операторів просто не помітив, що тварина потрапила у каву. Але таргани заводяться лише в умовах антисанітарії. Тож 100 разів варто задуматись, чи пити каву, де попало.

Також варто нагадати нашим читачам, що покупець поскаржився на втрату товару і хамство з боку співробітників одного з найпопулярніших супермаркетів BILLA. Крик душі опублікували на сайті відгуків. Крім того, чоловік обурився тим, що охоронець перейшов з ним на ти і навіть погрожував.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, харків'янка без маски купила пиріжок і попалася в руки копів, - "Грошей хочуть…".

Як повідомляв Знай.uа Харків здригнувся від потужного вибуху, копи збиваються з ніг у пошуках "жартівників", - скинули гранату з даху висотки.

Знай.uа писав, на Тернопільщині дітей нагодували торішніми сирками - батьки у розпачі.