Британка з Лондона на ім'я Шарлотта Моррісон поділилася зі своїми друзями та знайомими в Facebook подробицями неймовірної історії. Вона захотіла переклеїти шпалери в одній з кімнат свого будинку. Коли жінка здирала старі шпалери, то наткнулися на рукописне послання, якому вже понад 20 років. Це було послання від попереднього власника Джона.

Скріншот повідомлення
Скріншот повідомлення

"Якщо вам коли-небудь знадобиться знову обклеїти цю кімнату шпалерами, то потрібно вісім рулонів. Я купив всього шість по 17 фунтів за штуку, і мені їх не вистачало (це мене дуже образило)", – написав він у записці, датованій 1997 роком.

Британка, фото facebook.com/charlotte.wilkinson
Британка, фото facebook.com/charlotte.wilkinson

Після того, як Шарлотта опублікувала фотографію послання в соціальній мережі, її пост швидко став вірусним. Пройшло не так багато часу, і з нею зв'язався родич автора того самого послання.

Популярні новини зараз
Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати В українців залишилося кілька годин: дзеркальна дата 24.04.2024 допоможе вам виконати бажане, правила "Іди в Україну, ти, бл**ь, служи": розлючені українці накинулися на працівників паспортного столу в Польщі Перерахунок пенсій з 1 травня: чого чекати стареньким
Показати ще

"Ми знайшли Джона! Але він ненавидить соціальні мережі, а замість статусів пише замітки. Я дала йому зрозуміти, що Facebook вважає його легендою", – написала дівчина.

WE FOUND JON!! A relative of Jon’s contacted me! Described our house and correct addresse, Only Jon hates social...

Geplaatst door Charlotte Morrison op Zaterdag 13 juni 2020

Обов'язково підпишись на наш канал у Viber, аби не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що в Києві встановили перші охолоджуючі рамки, які допоможуть врятуватися від спеки.

Також Знай.uа писав, що київський зоопарк відчинив двері після ремонту та карантину.

Раніше портал Знай.uа писав, як привести свою дачу до ладу: корисні поради та лайфхаки.