Італійський підприємець і медійна персона Джанлука Ваккі, відомий завдяки своїй яскравій зовнішності та запальним танцям, показав, як він занурюються в кріокамеру задля косметологічної процедури.

Відповідне відео "танцюючий мільйонер" розмістив на своїй сторінці в соціальній мережі Instagram.

Ваккі є шанувальником кріотерапії, якій приписується омолоджуючий ефект. Процедура передбачає занурення в надзвичайно холодну азото-повітряну суміш - на відео можна побачити, що термометр показує -150 градусів Цельсія.

Популярні новини зараз
Астролог побачив у травні "лихо" для України Залишилось два дні: українців попереджають востаннє Спіймали на вулиці та примусово відвезли в ТЦК: українцям розповіли, як себе поводити На школи тепер чекають масові перевірки: батьки домоглися свого
Показати ще

Схоже, що такий мороз не лякає покритого татуюваннями чоловіка - він сміливо занурюється у димну суміш з головою, а з його обличчя не зникає посмішка.

Джанлука Ваккі є справжньою зіркою соцмереж: це відео подивилися більш ніж 3,5 мільйони разів, а всього у нього понад 16 мільйонів підписників. Головна причина його медійного успіху - запальні танці, якими він охоче ділиться в Instagram.

Обов'язково підпишись на наш канал у Viber, аби не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, Рібері подає до суду на американський телеканал. Причиною стало використання фото футболіста у матеріалі про кріотерапію.

Як повідомляв портал Знай.ua, Вискакують прищі на лобі: що робити?

Також Знай.ua писав, Танцюючий мільйонер перевершив самого Санту: відео.