Політолог розповів про компанії "Інтергалбуд", яка обдурює українців, порушує договору і залишає недобудовані будинки, в яких вже викупили квартири. Таку заяву зробив відомий політолог Михайло Чаплига на своїй сторінці в Facebook.

"Пам'ятаєте, я запрошував вас у винотеку, яку сестра дружини відкрила в Києві? Не буде її більше. Звичайно, ми лохи, що "на слово" повірили, але товариші з "Интергалбуда" виявилися ще тими "товаришами" - на тобі оренду, зроби ремонт, все онови, а потім… криза, вірус, справи тополі – вали геть… У нас є "свої" плани тепер", - розповів політолог свою історію.

Він розповів, що активісти влаштували акцію проти даної компанії і вказали, що під виглядом реконструкції гуртожитків Національної академії внутрішніх справ дана компанія будує в Солом'янському районі Києва РК City Hub.

"Виходить "кидалово" - це принцип життя сиих моїх братів по батьківщині". Не думаю, що активісти тут далекі від правди… Швидше за все так і є, а значить чекає "інвесторів" те ж саме, що і мене… Вже надцятий рік прописаний в будинку, який зданий з документами", а насправді буд майданчик… Тільки там якась контора "Під Ключ" зникла, почавши будівництво за тією ж схемою на місці общаг УДО", - пише Чаплига.

Протестувальники стверджують, що якщо і далі ігнорувати те, що відбувається, то повториться історія "Укрбуд", який активно будував на землях Міноборони і залишив без житла 13 тисяч сімей.

Популярні новини зараз
"Земля затремтить під ногами": ясновидець Герман побачив точний рік перемоги України Подорожчання майже на 40%: українців чекає "сюрприз" у платіжках Гроші на дітей: в Україні збільшилася сума допомоги батькам новонародженої дитини Доведеться платити по 8,79 грн за кВт: енергетики попередили всіх споживачів
Показати ще

"Ну абсолютно праві протестувальники… І я особисто тому живий приклад. Протестувальники вимагають від ДБР почати розслідування. Справедливо… І повірте, краще відразу такі речі розслідувати і припиняти, ніж потім битися головою об недобудовану стіну, яка за паперів цілий давно функціонуючий житловий комплекс", - пише політолог.

Я думал, что это «случайность», а оказывается система. Есть такая контора… Называется «Интергалбуд». Помните, я...

Geplaatst door Миха Чаплыга op Maandag 15 juni 2020

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, Чаплига тицьнув Зеленського провал банківської системи.

Як повідомляв Знай. ua, політолог показав, як Зеленський та його "слуги" посилено пиляють бюджет.

Також Знай. ua писав, що підлогу Верховної Ради окропили стодоларовими купюрами, вже не соромляться.