Стан українських лікарень вже давно залишає бажати кращого. Відсутність грошей на ремонт, відсутність приміщень, із-за чого доводиться приймати пацієнтів у непристосованих будівлях – типові реалії української медицини. Особливо страшна ситуація в провінційних містечках, як наприклад Мелітополь. Нещодавно у цьому місті обвалився дах отреконструированной лікарні. Тепер люди опублікували відео, в яких умовах перебувають породіллі одного з місцевих пологових будинків.

Раніше в цій будівлі знаходилася жіноча консультація. Однак через відсутність приміщень довелося перепланувати її до пологового будинку. Правда, про реконструкцію забули. Зокрема, жінкам доводиться митися… в раковині! Тут передбачили навіть душ! Правда, довелося заощадити, тому замість змішувача в раковині лежить шланг. Тому вся підлога в приміщенні просто залитий водою.

Туалети в будівлі також в огидному стані. Сідло від унітазу висить поруч з унітазом на цвяху. Бачок імпровізований – у вигляді відра з ковшиком. В таких умовах жінкам доводиться перебувати по кілька днів, а іноді і тижнів. Після цього вже і ніякі пологи не страшні.

Нагадаємо, раніше дніпряни заклеели стіни 21-ї міськлікарні паперовими серцями в якості підтримки для медиків.

Популярні новини зараз
ПриватБанк без розбору блокує платежі українців: покупки перетворилися на "лотерею" Реформи і прозорість: експерт розповів, чого вимагають США від України за свою допомогу Доїхати на роботу і назад – вже не по кишені: проїзд у маршрутках дорожчає Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати
Показати ще

Як повідомляв портал Знай.uа, дніпровські вуличні музиканти підняли настрій всьому місту.

Також Знай.uа писав, що в Дніпрі місцеві жителі своїми руками побудували роллердром для дітей.