У Києві стався жахливий інцидент, в результаті якого постраждала людина. Так, у четвер, 18 червня, стало відомо про те, що в районі Дарниця невідомі кинули перехожому під ноги гранату і пограбували.

В Telegram-каналі "Хуевый Киев" опубліковано кадри, на яких чітко видно багато поліцейських автомобілів і карету швидкої допомоги. Також на місці події зібрався натовп людей.

Минулої ночі на Дарниці перехожому зловмисники кинули під ноги гранату, поки через отримані уламки та нервове потрясіння чоловік кричав від болю, у нього забрали всі цінні речі і втекли з ними.

скріншот з Telegram

скріншот з Telegram

Популярні новини зараз
"Земля затремтить під ногами": ясновидець Герман побачив точний рік перемоги України Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків Доведеться платити по 8,79 грн за кВт: енергетики попередили всіх споживачів
Показати ще

"А головне – не убережешся. Не допоможуть ні спортивні навички, ні волина в кишені", - зазначається в публікації.

скріншот з Telegram

Обов'язково підпишись на наш канал у Viber, аби не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, у Харкові невідомі скинули вибуховий предмет з даху багатоповерхівки.

Як повідомляв портал Знай.uа, під Харковом п'яний атошник підірвав себе гранатою – очевидці перелякані.

Також портал Знай.uа писав, що на Львівщині закривавлене тіло знайшли посеред вулиці. Наголошується, що трагедія сталася біля села Дуліби Стрийського району Львівської області.