У випуску програми "Право на владу" на телеканалі 1+1 український політик Нестор Шуфрич емоційно відчитав головного санітарного лікаря України Віктора Ляшка.

Сам Нестор Шуфрич не зміг бути присутнім на передачу, так як знаходився на самоізоляції, чекаючи результату ПЛР-тесту на COVID-19. Політика розлютило, що незважаючи на виділені правлячою верхівкою кошти для тестування населення, Україна протестувала тільки 1%. Шуфрич кричав на Ляшка, обізвав людей, відповідальних за це тестування "сволотою", а в кінці пообіцяв "надіти на голову" головному санлікарю плато.

Віктор, ви нам говорили про плато? Якщо що, сподівайтеся, щоб я ще перебував на карантині. Якщо ні, я вам це плато на голову одягну! Нестор Шуфрич

Його також обурив той факт, що коли в сім'ї виявлений хворий коронавірусом, інших членів сім'ї по протоколах будуть тестувати через 14 днів.

Провідною довелося закликати до толерантності і терпимості, і заспокоювати рассерженого політика.

Популярні новини зараз
Світло відключатимуть на 6 годин, а про опалення взимку і не мрійте: українців серйозно попередили Готуйте гаманці: скільки доведеться платити за електрику та газ з 1 травня З 28 квітня та до 5 травня: "Нафтогаз" закликав споживачів оглянути газові лічильники Штрафи від 3,5 тисяч гривень: "Газмережі" попередили власників газових плит та колонок
Показати ще

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, Тимошенко розповіла про масштаби корупції нової влади

Як повідомляв портал Знай.ua Кіра Рудик показала, де Україні взяти мільярди доларів без кредитів МВФ